Parlagfű allergiám van, és ha parlagfű teát iszok az használ?
Googlebe Csánki István parlagfű.
Ő is ette a parlagfüvet miközben allergiás volt rá és meggyógyult. Az ember azért allergiás ezekre a dolgokra mert olyan mennyiségű vegyszert használunk hogy az vmi hihetetlen.
Én is megpróbálnám a helyedben lassan kis adagban a teát. E mellett próbálhatsz főzni a növényből főzeléket, vagy szószt, mint a sóskából, vagy spenótból. Egyes sportolók, például hosszútávfutók teljesítményfokozó hatása miatt fogyasztják. Szerintem ha fokozatosan hozzászoktatod a szervezetedet a benne lévő anyagokhoz, akkor lehet rá esély, hogy elmúlik az allergiád, de ehhez hosszú távon (évekig) fogyasztani kell.
(Érdekesség: A parlagfű pollenje eredeti állapotában be van csomagolva egy védőburokba, csak az a probléma, hogy a levegőbe kerülő légszennyező gázok reakcióba lépnek a burokkal, és lebontják. Ezért válik allergizálóvá a pollen. Ha valaki elmegy a hegyekbe kikúrálni magát, nem azért lesz jobban, mert ott kevesebb parlagfű van, hanem azért, mert ott tisztább a levegő, és becsomagolva maradnak a pollenek.)
Már 2 napja iszogatom hát nem tudom..
Mikor megiszom (nagyon hígan) egy pár óráig jobban vagyok, de utána szerintem rosszabb, mint teázás előtt.
Még adok pár napot, aztán megírom változott-e valami.
Estére sokkal rosszabbul lettem, lehet hogy a teától így nem ittam tovább inkább kértem egy diprophos injekciót, attól teljesen helyrejöttem.
Ahány ember annyi szervezet, lehet valakinek segít, de nekem nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!