Mennyi idonek kell eltelnie, hogy hasson a homeopatias szer, kura?
A lényege az, hogy mindig azt a szert alkalmazd, ami a legjobban illik a tüneteidre. Ezt már neten is meg tudod nézni, mert pl, a fejfájásra is több szer alkalmazható attól függően hogy tompán, lüktetően, mely területen fáj az ember feje.
Na meg a lényeg , hogy ha nem hat, akkor mást kell próbálni, mert mindenkinek más az alkata, ergó más válik be. Sok odafigyelést igényel, de szerintem beválik. Én 4 éve alkalmazom ( 3 gyerekem van, miattuk kezdtem, mikor szépen félrekezelte a nagyobbikat a gyerekdoki). Mindenkinek más az alkata, pl a 3 gyerekemen ugyanaz a nátha más tünetekkel jelentkezik, tehát más szereket alkalmazok a gyógyításhoz.
Bővebben is utána tudsz nézni: www.homeopatia.info.hu
Itt a betegségre is rá tudsz keresni, és hogy mi a legjobb szer rá.
hja , és a lényeg, hogy általában gyorsan jelentkezik a javulás ( 1-2-3 óra!!) , ha nem akkor váltani kell.
remélem tudtam segíteni :)
Mivel csak placebohatása van ezért két dolog lehetséges.
Ha olyan a betegség ami jól reagál a placebóra ( pszichés alapja van ) akkor viszonylag gyorsan is hathat.
Ha viszont olyan a betegség ami nem pszichés alapú akkor nem fog hatni sajnos.
Mivel hatóanyag nincsen benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!