Az aloevera jó a "terhességi csík" eltüntetésére? Nem voltam még terhes, csak hirtelen híztam és meghúzódott a bőröm. :|
Első. és egyben utolsó xD :)
Köszönöm szépen.!:) Bárcsak mindenki így gondolkozna mint te..:)
Szia,én 7 hónapja szültem,a férjem pedig hirtelen hízott meg,mert előtte sokat boxolt,de aztán kapott egy ütést rossz helyre(az egyik csigolyája elrepedt,és többé nem edzhet)mindkettőnknek vannak striáink,de az ő hízása már tíz éve volt,az övéi már alig látszanak,elhalványodtak,olyan színűek mint a bőre,sőt talán még picit világosabbak is ,és fényesek,pedig nem hinném,hogy használt rá bármilyen krémet :) És engem egyáltalá
n nem zavar,az enyémek még nem halványodtak annyit,de ne aggódj,biztos,hogy halványodnak majd,sajnos teljesen nem múlnak el.A védőnőm azt mondta,oliva olaj jó lehet rá,de fontos,hogy naponta masszírozd be vele :)
Sok sikert :)
Szia en is a te korodban lettem strias a hirtelen növestöl es egyben hizastol. 6 evig nem is mentem emiatt strandra. Mindent megproballtam de semmi. Idövel majd (ahogy elöttem is irtak) vilagosabb lesz es ahogy lekap a nap nem is fogjak eszre venni.
Kenegesd testapoloval es oliva olajjal, hogy ezutan mar ruganyos maradjon a böröd es ne legyen több csikod.
Egyebkent ahogy az elsö is irta, tenyleg jobban jarsz ha elfogadod magad igy. Nekem meg egy pasi sem undorodott a csikjaimtol, pedig en is azt hittem hogy undorito. A környezetedben levö fiuk pedig siman csak butak.
Nem erdemes emiatt lemaradni semmiröl hidd el!
23L
Mindenkinek köszönöm hogy szánt időt a válaszokra.!
Ezt az oliva olajos megoldást kipróbálom.:)
Mégegyszer köszönöm szépen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!