Milyen "gyógyszertelen" módszereitek vannak a fejfájás elmulasztására?
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 22:13
1/11 anonim válasza:
lehet, hogy csak azért fáj a fejed, mert keveset ittál. igyál néhány kortyot, hátha rendbehozza. (már ha tényleg ez volt a probléma)
2/11 anonim válasza:
esetleg menj ki kicsit a friss levegőre.
(1. voltam)
3/11 anonim válasza:
Van egy pont a hüvelykujj és a mutatóujj között, ha azt egy percen keresztül erősen nyomva tartod, állitólag elmúlik a fejfájás, nekem nem jön be, valószinűleg nem tudom eltalálni a pontot. Most olvastam, hogy ha a lábunkat hideg vizbe rakjuk, az elmúlasztja a fejfájást, még nem próbáltam, amit viszont biztosan tudok, az a jó szex. Kipróbálva, évek óta hatásos. Persze biztos vagyok benne, hogy nem feltétlen minden tipusú fejfájást mulaszt el, gondolom, ha huzat fogott meg, mégis jobb lenne bevenni egy aszpirint is.
5/11 anonim válasza:
Én hideg borogatást szoktam rakni a homlokomra, vagy a tarkómra, attól függően, hogy hol fáj. Vagy lefekszek aludni. Általában bejön.
7/11 anonim válasza:
Vannak folyadékkal töltött hütöben tartott szemüvegek,van aki ezt használja jótékonyan hat a szem környékén található pontokra. Én úgy művelem,hogy a szemöldök csontján van három pont és a szem alsó csontján középen egy,nos ezekre határozott nyomást fejtek ki 20mp.ig ezt megismétlem néhányszor.
8/11 anonim válasza:
A hüvelyk és a mutató ujjaddal összecsíped az orrnyerget felül a két szemöldököd között. Addig szorítsd, ameddig bírod. Majd engedd el és még egyszer- kétszer. Az esetek többségében elmúlik a fejfájás. Nekem többször bejött.
9/11 anonim válasza:
Első módszerem: igyál 2 deci tejet.
Második módszerem: Citromos kávé.
Harmadik módszerem:
tedd a két hüvelykujjad a halántékodra a jobb mutatóujjadat a jobb szemgördödbe a bal mutatóujjadat a bal szemgödrödbe az orrnyergedhez közel, majd a huvelykujjaiddal kezd el maszirozni a halántékaidat miközben a mutatóujjiaddal enyhe fokozatosan erösödö nyomást fejtez ki az orrnyerged és a szemgödröd irányába mindkét oldalról egyszerre, és ezt ismételgeted legalább 2 percen át.
Kínai módszer!
Ez azonnal megszünteti a fejfájást!
10/11 anonim válasza:
Szegeny...azt se tudja mar ezek utan melyik ujja hol van:))))Bocsi, szoval szerintem ha faj a fejed akkor, sokat agyalsz, vagy ellenkezel azzal amit valojaban szetnel. Ez egy belso harc valojaban. Szoval dontsd el, es kesz! Hasznald a Reikit, ha nem vagy az akkor menj el egy kurzusra, ha ezt inkabb kiagynad, akkor rakj a fejedre melegvizes borogatast. Igen MELEGVIZESET, mert jobban hat mint a hideg, persze felvaltva is lehet, de a meleg jobb, mert a meleg hatassara kitagulnak az erek, es megindul a veraramlas. Aztan, persze ott a sex, de ez fajastol merteketol is fugg. Az alvas is jo. Szoval felsorotunk itt egy par lehetoseget, szoval valaszthatsz, es persze donts! Mindig szivbol! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!