Fejfájás, mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Már 2 napja folyamatosan előjön egy gyenge fejfájás, bal oldalt hátul a tarkó felett egy picivel, mi lehet a probléma? Csak a meleg teszi vagy magas vérnyomás esetleg?2011. júl. 20. 09:07
1/10 anonim válasza:
Bármi lehet. Elég vizet iszol?
Napi 2-2,5 liter minimum kéne.
2/10 A kérdező kommentje:
Kedves Palm, bőven megvan a két liter, még egy négyet is megkockáztatok :)
2011. júl. 20. 09:30
3/10 anonim válasza:
Hát akkor sajna nem látok bele a fejedbe. Ez így agytumortól hidegfrontig bármi lehet. :(
4/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor vagy elmúlik, vagy összeesek a számítógép előtt. Többet nem tudok tenni, annyira nem fáj hogy orvoshoz forduljak.
2011. júl. 20. 09:36
5/10 anonim válasza:
A problémám ugyanez.Olyan 3 napja fájhat.És most is.Én már ittam sok vizet...elkezdtem.Szerintem az időjárás teszi..változás....
6/10 anonim válasza:
De nekem mondták azt is,hogy a számítógép miatt...Vagy eseleg romlik a szemem.Mert ha becsukom,jobb egy fokkal...Nem voltam 2 napot gép előtt,és tegnap estére,ma délelőttre enyhült..Nekem talán romlik a szemem,próbáld meg behunyni a szemed,és várni,hogy jobb-e..
7/10 anonim válasza:
az epe meridian el van zarodva. menj el egy siastu orvoshoz, o meggyogyit
8/10 anonim válasza:
aludj többet, kockulj kevesebbet
9/10 TOMAtm válasza:
egyértelműen a számitógép monitortól van.próbáld nagyobb képfrissítéssel használni.nekem a munkahelyemen is gépn kell dolgoznom és itthon is elég sokat használom,a szemem sem 100%os.az itthoni gépemnek egy 24 colos komoly drága monitor jutott,nincs is vele baj.de ha a cégnél 2-3 órát ülök a 19es egyen-gagyi monitor előtt estére olyan mintha valaki tarkónrúgott volna egy bakancsal.
javaslom vegyél otthonra egy igényesebb monitort,ha viszont munkaeszköz és nincs más csak gagyi akkor nemtudom mit lehetne tenni...
10/10 anonim válasza:
Nekem a gyomrom szokott fájni amikor üres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!