Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Családállításon (=Hellinger...

Családállításon (=Hellinger terápia) volt már valaki? Hatásos volt? Volt-e valami eredménye? Megoldotta a problémád? Hányszor mentél el? Mennyibe került?

Figyelt kérdés

#családállítás #Hellinger terápia
2012. júl. 28. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

Voltam családállításon, nagyon sokat segített. Felszínre hozta az okát a sorozatos veszteségeimnek az okát és elindulhatott a feldolgozás.

A Hellingerintézetnél voltam,

[link] és nála

[link]

ők akkor együtt dolgoztak. Az árak ott vannak.

Segítőként voltam Ildikónál, ő is nagyon jó és olcsóbb

[link]

2012. júl. 30. 09:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Várom a további véleményeket.
2012. júl. 31. 09:28
 3/4 anonim válasza:
100%
Látom már egy kicsit régi a kérdés, de azért gondoltam, küldök egy választ! Engem kihúzott már több problémából is, legyen szó szerelmi életről, vagy egészségről. Mivel Debrecenben ingyenesen tartja egy tanárnő (ugyanúgy végzett Pesten a Hellinger Akadémián), én egész évben jártam tavaly (2012) segítőnek 2011 novemberétől 2012 júniusáig, s most is járnék, ha időm engedné. Egy szóval szerintem az egyik leghatásosabb pszichoterápiás módszer, a legtöbb problémára megoldást jelenthet!
2013. jan. 25. 17:48
 4/4 Kálmán Réka14 ***** válasza:
100%

Az elmúlt 4 évben többször voltam, (kb. 30 alkalom) szerintem maga a csoda, számomra a leghatékonyabb módszer mind a megoldandó problémáimat illetően, mind személyiségfejlesztésként. Kb. 20 családállítóval kerültem kapcsolatba, mivel a képzést is elkezdtem a Hellinger Intézetben, így elég szélesen sikerült rálátnom a jelenlegi "kínálatra". Az árak egyéni oldásnál 0-15 ezer Ft között mozognak, csoportban hasonlóan és a képviseleti részvétel 0-6 ezer Ft között. Ezen kívül létezik pl. hétvégés csoport, ahol ha jól emlékszem 30 ezer Ft a részvétel.

Érdemes körülnézni, és nemcsak az árakat, hanem a minőséget illetően is, valamint én idővel elkezdtem azt is alkalmazni, hogy a probléma jellegétől függően is választok, kihez megyek. Van aki egészségügyi területen kimagasló, van aki családi kapcsolatokban és van, akinél a pénzügyeket illetően érdemes állítást kérni.

2014. máj. 22. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!