Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Miért nem vágták ki az ujjamon...

Miért nem vágták ki az ujjamon lévő vadhúst?

Figyelt kérdés
Még áprilisban segítettem szemetet szedni a környéken és megbökte valami a bal hüvelykujjamat.Csak az a röhej, hogy én a jobbal szedtem a szemetet, szóval nem tudom, hogyan keletkezett ott nekem egy vadhús.Na mind1. Bőrgyógyászom azt javasolta, hogy menjek el a kézsebészetre, mert ez nagyon mélyen van és ki kell metszeni, magától nem fog elmúlni.El is mentem, de ott meg azt mondták, hogy felesleges kimetszeni,ezért lápisolás módszerrel kezelték.Öntöttek rá, vmilyen oldatot és egy pici injekcióhoz hasonló valamivel megbökte és bekötötte.Amúgy mit jelent ez a szó, mert nem értem?? Meg azt sem értettem, hogy miért kell visszamennem kötéscserére? Ez a folyamat meddig fog tartani, és hogy fog elmúlni a vadhús? Kiújulhat?
2012. jún. 27. 14:04
 1/2 anonim ***** válasza:
A lápisz az ezüst nitrát. Kiégették vele a vadhúst.
2012. jún. 27. 14:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :) Akkor a kötéscsere után már nem kell visszamennem, vagy ez hogy van?
2012. jún. 27. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!