Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Tudnátok segíteni? Olyan...

Tudnátok segíteni? Olyan reikis személyt keresek akinek megvan az összes behangolása, vagy épp annyi hogy utaztatni tudjon.

Figyelt kérdés
Budapesten vagy közelben élő férfit keresek inkább, de ha hölgy az sem gond. Korosztályban pedig húszon évestől maximum harminc éves legyen.

2012. máj. 17. 17:57
 1/7 anonim válasza:
0%
Ha nem akarod Istent még jobban magadra haragítani, akkor mint a reikit, mind az összes többi okult tevékenységet mellőzöd!
2012. máj. 20. 13:45
 2/7 anonim válasza:

Kérdezőnek: **ban jártas hölgyet ismerek, utazás alatt pontosan nem tudom mit értesz, de ha jóra gondolok akkor annyit, hogy volt benne részem általa.

Elsőnek: Ez nem vallási vita fórum, és ne kardoskodj másoknak a saját hiteddel "felvértezve". Mindenki maga dönti el milyen utat jár...

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2012. máj. 21. 01:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazság szerint utazásban szeretnék részt venni. Mesélnél az utazásodról? Milyen véleményed van róla? Szerinted hasznos? Vagy inkább hagyjam az egész témát?
2012. máj. 21. 18:46
 4/7 anonim válasza:

Egyben volt szerencsém ahogy írtam, egyébként szinte laikus vagyok ilyen témában. Részletesen hogy volt azt nem írom le, de az egész mint egy kiteljesedett álomkép, mintha álmodnál szó szerint. Belecsöppensz egy érába, kor és hely akármi lehet, előző életektől függ. A körülötted lévő embereket is viszonylag tisztán látod, és társítani tudod a mostani ismerőseiddel, rokonjaiddal. Mint írtam álomszerű, nem mintha mozit néznél, viszont az ott tapasztal cselekményekhez kötött érzések átjönnek, úgymond elég erős emóciókat tudnak kiváltani, és ez benne a lényeg. :)

Én érdekesnek találtam és jó tapasztalatnak.

2012. máj. 21. 22:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a leírásod :) Remélem én i megtapasztalom az utazást. Nagyon sok mindenbe segítene.
2012. máj. 22. 07:38
 6/7 anonim válasza:
nincs mit
2012. máj. 23. 23:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Szeretettel ajánlom Mátét. A weblapján ott van az elérhetősége.

[link]

a Hunnia tv csinált vele riportot, ezt meg tudod nézni, hogy eldöntsd, szimpatikus-e.

[link]

2012. jún. 28. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!