Tudnátok segíteni? Olyan reikis személyt keresek akinek megvan az összes behangolása, vagy épp annyi hogy utaztatni tudjon.
Kérdezőnek: **ban jártas hölgyet ismerek, utazás alatt pontosan nem tudom mit értesz, de ha jóra gondolok akkor annyit, hogy volt benne részem általa.
Elsőnek: Ez nem vallási vita fórum, és ne kardoskodj másoknak a saját hiteddel "felvértezve". Mindenki maga dönti el milyen utat jár...
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Egyben volt szerencsém ahogy írtam, egyébként szinte laikus vagyok ilyen témában. Részletesen hogy volt azt nem írom le, de az egész mint egy kiteljesedett álomkép, mintha álmodnál szó szerint. Belecsöppensz egy érába, kor és hely akármi lehet, előző életektől függ. A körülötted lévő embereket is viszonylag tisztán látod, és társítani tudod a mostani ismerőseiddel, rokonjaiddal. Mint írtam álomszerű, nem mintha mozit néznél, viszont az ott tapasztal cselekményekhez kötött érzések átjönnek, úgymond elég erős emóciókat tudnak kiváltani, és ez benne a lényeg. :)
Én érdekesnek találtam és jó tapasztalatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!