Van valakinek tapasztalata a hidrogén-peroxiddal kapcsolatban? Belsőleg alkalmazva!
Ott is egy orvos taglalja igez nem hidrogen peroxid, de ez még durvább szert mond.
És én használtam hidrogén peroxidot 1 napig tartot a influenzza. Köszönöm majd én az tudom mi igaz ebből.:)
Gondoltam hogy a gyógyszeriparban érdekeltek egyből elkezdik offolni a peroxidot:))
A kérdésre szeretnénk válaszokat kapni.
Veszekedés helyett, jobb lenne, ha a saját tapasztalatokat írnák le.
A fele fele arányban kicsit erősnek hangzik a könyv író a videóban azt mondta, hogy 1pohar vízbe 5-15 cseppet ajánl éhgyomorra.
Viszont az a pattanasos kép nagyon hiteltelenné teszi az egész cikket hova tűntek a rancai meg a pórusai? De szerintem csak a cikkíró választott egy béna illusztrációt a neten. Úgyhogy azért még kipróbálom mert beszámolók szerint működik( egyet kivéve ahol kiszáradt meg hamlott tőle..)
Apukám évek óta issza és él, virul.
:)
3%os oldat egy pohár vízbe 10 csepp, gargarizál vele kortyonként aztán lenyeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!