Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Van valakinek tapasztalata a...

Chaos kérdése:

Van valakinek tapasztalata a hidrogén-peroxiddal kapcsolatban? Belsőleg alkalmazva!

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 12:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
28%
Te a kelleténél is rosszabb vagy, mert orvosi infót jobban elfogadok, mint egy újságíró véleményét. És pedig Ő ezt nem tudta alátámasztani sem csak hivatkozik ide oda. Akkor most ha egyedül vagy vágj eret, mert a saját szervezeted is gyártja a mérget.:) Hivatalosnak nem minősítem, mert ennek még doktorátia sincsen meg.
2016. ápr. 1. 08:17
 22/28 anonim ***** válasza:
23%

[link]

Ott is egy orvos taglalja igez nem hidrogen peroxid, de ez még durvább szert mond.

És én használtam hidrogén peroxidot 1 napig tartot a influenzza. Köszönöm majd én az tudom mi igaz ebből.:)

2016. ápr. 1. 08:21
 23/28 anonim válasza:
32%

[link]

Gondoltam hogy a gyógyszeriparban érdekeltek egyből elkezdik offolni a peroxidot:))

2016. jún. 30. 20:28
 24/28 anonim ***** válasza:
5%
Peroxid egészséges maga a szervezet is elő állíthja akkor valaki hazudik.xD
2016. júl. 5. 17:08
 25/28 anonim válasza:

A kérdésre szeretnénk válaszokat kapni.

Veszekedés helyett, jobb lenne, ha a saját tapasztalatokat írnák le.

2016. aug. 21. 14:44
 26/28 anonim ***** válasza:
61%
Én gyógyszergyári 3%-os peroxidot fele-fele arányban vízzel fülett is meg mostam és nem marta ki a fülemet. Azóta rendszeresen használom ívásra is fele arányban.
2016. aug. 27. 17:28
 27/28 anonim ***** válasza:

A fele fele arányban kicsit erősnek hangzik a könyv író a videóban azt mondta, hogy 1pohar vízbe 5-15 cseppet ajánl éhgyomorra.

[link]

Viszont az a pattanasos kép nagyon hiteltelenné teszi az egész cikket hova tűntek a rancai meg a pórusai? De szerintem csak a cikkíró választott egy béna illusztrációt a neten. Úgyhogy azért még kipróbálom mert beszámolók szerint működik( egyet kivéve ahol kiszáradt meg hamlott tőle..)

2017. szept. 9. 13:25
 28/28 Ginger Mama ***** válasza:
73%

Apukám évek óta issza és él, virul.

:)

3%os oldat egy pohár vízbe 10 csepp, gargarizál vele kortyonként aztán lenyeli.

2017. nov. 2. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!