Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Van valakinek tapasztalata a...

Chaos kérdése:

Van valakinek tapasztalata a hidrogén-peroxiddal kapcsolatban? Belsőleg alkalmazva!

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 12:31
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
0%
jót derültem rajta, és? egyből ilyeneket kell kívánni a másiknak?? jó nagy besavanyodott ember lehetsz ha saját magadon sem tudsz nevetni.
2014. júl. 28. 21:32
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Mit is kívántam?Azért legyen szép a napja,ennyi.Ő az egész szövegből annyit értelmezett,hogy egy k betűvel többet írtam.Énkérekelnézést.
2014. júl. 30. 16:42
 13/28 anonim válasza:
54%
Csak egy gyógyszerész lehet ilyen ostoba! Elmondom agyoniskolázottkám, hogy hidrogén-peroxidot maga a szervezet is termel! Mellesleg természetesen nem nagy töménységű anyagról beszélünk, mert az valóban halálos méreg, hanem 3 %-osról!!! Fogfehérítésre, fertőtlenítésre és rengeteg másra is használják. Ha valamit nem tudsz, akkor inkább halgass!
2015. febr. 13. 22:30
 14/28 anonim ***** válasza:
86%

Értelemszerűen nem a 30%-ost kell meginni.

Kutyák hánytatására használjuk - ha mérgezésük van.

Valamelyik még csak nem is hány tőle!

Az egyéb, daganat elleni hatékonyságáról nincs adatom.

(Mondjuk mindig azt mondják, lúgosítani kell a szervezetet, aztán meg savat itatnának ... szóval az alternatív gyógyítóknak is ajánlanám a KÉMIA könyvet Karácsonyra)

2015. dec. 11. 11:15
 15/28 anonim ***** válasza:
44%
Citrom is savas mégis lúgosít.:) Árdekes össze esküvés elmélet ez. Én ostobba vagyok ki próbáltam a desztiláltví ívást és a hidrogén peroxidos kúrát. Nem vagyok föld alatt. És a füllel kezdtem a peroxid használatát. Semmi roncsolást nem végzet bennem. Érdekes valaki hazudik. És érdekében is állhat emiatt.:)
2016. jan. 9. 16:54
 16/28 anonim válasza:
86%
Én azért nem innék desztillált vizet... Abból minden hiányzik, amire szükséged van a sima vízből (sima víz alatt: csapvíz, ásványvíz, Tisza (vicc, ne igyál belőle), tökmindegy) :D Ásványi anyagok, és nyomelemek hiányoznak belőle, amire szükséged van. Kövesd a logikát: nem iszol olyan vizet, amiben ezek megtalálhatók, hiányozni fognak a szervezetedből. A sima vízzel magadhoz veszed ezeket, az esetleges bacikkal, meg akármikkel együtt, de ezt a normális szervezeted megoldja okosba', de, ha hiánybetegséged lesz, és az immunrendszered sem fog normálisan működni, akkor még attól is megbetegszel majd, ha belesik az eső a szádba :D (Na jó, képzelj el életszerűbb példát, fürdesz a Balatonban, kettővel melletted meg épp valaki belehuggyantott, te pedig lenyalod a szád szélét, mert kicserepesedett a víz utáni száradástól :D )
2016. jan. 25. 11:09
 17/28 anonim ***** válasza:
15%

Tisztelt zitrone felhasználó.

Te egy 58 átlag életű orvosnak hiszel, vagy aki 120 évet is simán elélő embernek hiszel? Desztilált vízet csak és kizárólag kúra szerint kell használnod. Az 3 hét maximum. A tested 70% víz így logikusan gondolkozva azt kellene tisztítanod. Igen mossa ki a szervezetből az ásványi anyagokat, de a mocskot is ezért is vannak ellene, mert Ők ezt tudják. Én 3 hónapig csak desztilált vízet ittam. És te beszélsz milyen ásványi anyagokat mos ki a szervezetből mikor a mostani táplálék amit eszel semmit nem ér. Vicc nem. Ha túl kevés vagy túl sok van benne. A vízben meg olyan szervetlen vacak van benne, hogy nagy részét se dolgozod fel, mert ha így lenne akkor nem kellene se kalciumot magnéziumot vasat szedned, ha hasznosulna! Így feltételezem, hogy a növény álltal koloizált szerves vegyületben kéne be vinned az ásványi anyagokat. Nem úgy mint a gyógyszer gyártok call aded féle vitamint adnak, mely hiábba vitamin ha nagy része protein 1/3 vitamin. A zöldségben olyan kevés a vitalitás ásványi anyagok, hogy igenis vitamin kiegészítést kell tenni minden embernek. Az uv sugárzás miatt is sok ember D vitamin hiányba szenved. napi 400u micsodát ajánlanak, de egy ember normál szintje 75000 az a 400 lepke fing és nem szabad túlzásba vinni. Többit nem írom le. Az ozmózis elv, a több ásványi anyag felé megy be a kevesebb ásványokkal telítet víz. Így logikus ha desztvízet iszol a felé fog menni a ásványi anyag és a koszos nem kellő dolgok. Így tisztítja a szervezetet. Viszont max 3 hétig szabad csinálni. De te tudo, hogy a dehitráltság okozza a legtöbb betegésget? Vagy a kalcium hiány. És a cukor kélcium vesztést okoz. A vese követ nemn a c vitamin okozza, hanem a csapvízben szervetlen kalcium és ásványi anyagok, mely te szerinted azt a szervezetben kellene lenni. Mint a szomszéd asszony is igenis élteti a csapvízet, de mikor begörcsölt a lába mindig mondogatom, hoögy 10 L ígyon, mert abban még magnézium is megtalálható.:) A növény dolgozza fel a szervetlen ásványi anyagokat, de ha csinálsz egy kisérletet a csapvízzel ahol teli van incsiklandozó ásványi anyagokkal, ami kánaán a növénynek még is lassabban fog nőni a növény, mint ha csak a desztvízzel locsólnám. Ha érdekel akkor leírom miért is. Ha természetesen elfogadod a véleményemet. A hídrogén peroxid igen is termeli a szervezeted is. Igen jó virus baktérium ölő.:) Nem 3% gondoltam

2016. jan. 27. 17:49
 18/28 anonim válasza:
0%

Nézzétek meg ezt a videót!

https://www.youtube.com/watch?v=dEYrwQfrH8w

2016. febr. 23. 13:03
 19/28 anonim ***** válasza:
37%
18 as én már használtam a peroxidot. Fülbe is toltam nem 3%osan, de segített a fülzsír bontásban. Hihetetlen, hogy egyszer 1 patikában ilyen fülzsir bontót vettem másnap a fülészeten kötöttem ki,xD
2016. febr. 23. 17:08
 20/28 Katuska1234 válasza:
[link] Úgylátszik közhelyesen levegőbe pufogtatnak :(
2016. márc. 31. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!