Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Csukamaj olaj hizlal? (...

Csukamaj olaj hizlal? ( szeretnek hizni! )

Figyelt kérdés
24 eves lany vagyok.
2012. febr. 19. 23:27
 1/5 anonim válasza:
Mindenfajta olaj hízlal. De ha hízni szeretnél egyél inkább sok csokit, meg egyéb cukros dolgokat. De ne tul sokat mert cukorbeteg lehetsz tőle.
2012. febr. 21. 12:28
 2/5 anonim válasza:

Az előző kommentárral nem értek egyet, szerintem fordulj orvoshoz, ha teheted dietetikushoz.

Valóban tanácsos lenne növelni a bevitt kalóriákat, de nem mindegy hogy milyen tápanyaggal tömöd magad. Én azt mondanám, hogy olajos magvat egyél, mogyorót abban pl elég sok a kalória, 600 cal/100g. Az olajok általában kicsit hashajtóként viselkednek, ezért nem javaslom hogy magában olajat egyél. Fokozza az anyagcserét, ami jobbára pont fogyaszt, mint hizlal. Egyél magas fehérje tartalmú ételeket, és fogyassz több, egészséges szénhidrátot, pl egyél zabkását, az jó rostos is. Nem javaslom semmiképp hogy olajos, zsíros és cukros ételt egyél, annak reményében hogy majd hízol. Arra gondolj hogy a hízás, tulajdonképp szövet készítés. Ha fehérjét eszel, akkor izom, ha szénhidrátot akkor zsír. Egyél vitamindúsan, sok zöldséget, némelyiknek magasabb az energia tartalma. Ilyen a paradicsom, a hüvelyesek, és a lencse. Gyümölcsből bátran egyél aszaltat is, mazsolát, banánt.

Bátran egyél napi négyszer, ötször.

2012. febr. 21. 13:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a segitseget!!!
2012. febr. 21. 14:22
 4/5 homo ludensz ***** válasza:
A csukamájolaj bőségesen tartalmaz D vitamint ami hasznos de nem hízásra.
2012. febr. 24. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Régebben kukorica olajjal hizlalták a sertéseket.Ha kapnál hidegen sajtoltat belőle,az lenne a legjobb.Ha hasonló dolgok foglalkoztatnának én bizony ezt kipróbálnám.Ha esetleg túl gyors az emésztésed,akkor pláne fontos lenne a rost fogyasztás(zöldségek mellett pl.útifű maghéj őrleményt)
2012. dec. 23. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!