A homeopata gyógymód mennyire bizonyított klinikailag?
Szerintem egy próbát megér és majd Te bizonyosodj meg, hogy hatékony volt-e a számotokra.
Én szedtem már megfázásra, alvásproblémára. Én éreztem a hatásukat, szerintem használnak, sőt, nincs mellékhatásuk. Nekem ezek az új hiper-szuper gyógyszerek nem használnak, inkább ártanak! Soha nem voltam allergiás egyik gyógyszerre sem, decemberben volt egy éve, hogy olyan csalánkiütéseim jöttem ki az egyik gyógyszertől, hogy ügyeletre kellett mennem.
Én bátorítalak, hogy próbáljátok ki a homeopátiát!
Jobbulást nektek!
Egyébként az egyik barátnőm is hitetlenkedik ezzel a gyógymóddal kapcsolatban, én úgy vélem, hogy az ne használja, akinek fenntartásai vannak. De azt, hogy én használom és nekem hatásos, abba ne szóljon bele senki, meg akart engem győzni, hogy "kamu" az egész. Teljesen felbosszantott, attól független, hogy ő még ki sem próbálta, lehúzta az egészet.
Írtam már neked ma, úgyhogy csak ismételni tudom magam, hogy ártani nem árthat, nyugodtan próbáljátok ki és majd Te döntsd el, hogy használt-e a kisfiadnak. Ne hagyd magad befolyásolni, mert szerintem kevés olyan gyógymód van, hogy ne legyen káros mellékhatása. Én ami készítményeket vettem az áruk sem volt vészes, max. 1.000,- Ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!