Milyen étrenkiegészitőt szedjek ami segiti a gyomor munkáját és nem termelődik annyi sav (refluxom van)?
Nem biztos,hogy refluxod van, ez inkább a csecsemokre jellemzo. Segíti az emésztést a citromos viz. Valahol olvastam rola, kiprobáltam és kitunoen bevált. Minden nap készítek magamnak citromos vizet -1 liter vízbe egy citrom kicsavart leve - beteszem a hutobe, és rájárok amíg tart,amikor elfogy készítek újat. Két dologban segít, savanyúsága ellenére nem noveli a gyomorsav mennyiségét, és minden nap novelem a C vitamin bevitelét a szervezetbe. (Mivel aránylag gyorsan elfogy nincs ideje a C vitaminnak,hogy oxidálodjon). Hasonlo hatása van a savanyú káposzta levének,csak nem kell vízzel higgítani, nem savasít!
Ezen kivul fogadd meg az elozo válaszolo tanácsát,egyél tobb nyers zoldséget,gyumolcsot, és minimálisra csokkentsd az édességek fogyasztását. Nekem segített, probáld ki semmit nem veszíthetsz,csak nyerhetsz vele és nem kell marékszámra szedned a gyogyszereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!