Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mit csinál a kineziológus?...

Mit csinál a kineziológus? Segíthet kislányom evésproblémáján?

Figyelt kérdés
2,5 éves kislányomnak felszívódási zavara van. járunk gasztroenterológiára, ahol kezelik, de az a fő gondunk, hogy gyűlöl enni. Az összes trükköt bevetettem már: szépen elrendezett étel, különböző formák stb... de elutasít mindent. Most kaptam egy tippet, hogy vigyem kineziológushoz, de még azt sem tudom, hogy konkrétan mivel foglalkozik, és hogyan kezel.
2012. jan. 13. 12:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ja azt kihagytam, hogy minden cikken egy testrész és így tudja kiválasztani, hogy melyik beteg.
2012. jan. 13. 21:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne menj vele kineziológushoz! Nekem a kislányom nagyon koraszülött volt, és ugyanígy kínlódtunk az evésével. Mi a kórházban Peritol nevű szirupot kaptunk, ez használt.
2012. jan. 13. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!