Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mit csinál a kineziológus?...

Mit csinál a kineziológus? Segíthet kislányom evésproblémáján?

Figyelt kérdés
2,5 éves kislányomnak felszívódási zavara van. járunk gasztroenterológiára, ahol kezelik, de az a fő gondunk, hogy gyűlöl enni. Az összes trükköt bevetettem már: szépen elrendezett étel, különböző formák stb... de elutasít mindent. Most kaptam egy tippet, hogy vigyem kineziológushoz, de még azt sem tudom, hogy konkrétan mivel foglalkozik, és hogyan kezel.
2012. jan. 13. 12:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
AZ izomrángásokból diagnosztizál. Kézzel érzékeli a test finom válaszait.Feltesz a testnek egy kérdést, mély levegőket kellett venni és úgy figyelte a test válaszát. Nehéz ezt elmagyaráznom, hátha másnak jobban sikerül.A legelső alkalom sokat segített, mert akkor nagyon hittem benne. Elég drága és nagyon láthatatlan, pici javulást hozott, de azért kaptam segítséget.
2012. jan. 13. 13:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Én olyat is hallottam, hogy helyettesíti a pszichológust. Hiszen egy 2,5 éves gyerekkel Ő még nem sokat tud tenni, hogy oldja az étel iránti ellenszenvét.
2012. jan. 13. 13:08
 3/12 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt a két oldalt, önmagukért beszélnek!

[link]

[link]

2012. jan. 13. 13:21
 4/12 anonim ***** válasza:

"Nézd meg ezt a két oldalt, önmagukért beszélnek!"

Az már igaz! Csak érteni kell a beszédet!

2012. jan. 13. 13:30
 5/12 anonim ***** válasza:

"Az már igaz! Csak érteni kell a beszédet!"

De milyen "tudomány ág" az amit egy 9 napos tanfolyamon lehet elsajátítani?

2012. jan. 13. 13:49
 6/12 A kérdező kommentje:
Hú, nem akartam vitát, egyszerűen csak nincs ezirányú tapasztalatom. Az biztos, hogy akit nekünk ajánlottak, nem 9 napos gyorstalpalóra járt, hanem egy olyan csapat tagja, ahol gyógytornász, gyógypedagógus, logopédus, gyerekorvos foglalkozik a gyerekekkel.
2012. jan. 13. 14:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Az az alapkövetelmény, amit leírtál. Egy kineziológus akkor jó, ha már sok sikeres kezelést tud kimutatni - tehát eredményei vannak. Ezek szerint kell kiválasztani.
2012. jan. 13. 17:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Még hozzátenném, ha három kezelés alatt nem jön az eredmény, egy rendes kineziológus a kezelést feladja és más utat tanácsol.
2012. jan. 13. 17:23
 9/12 A kérdező kommentje:
És még mindig nem tudom, mit csinál egy kineziológus, és hogy néz ki egy kezelés...
2012. jan. 13. 17:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Kb. a kezelés úgy nézz ki, hogy egy könyv fölött ingával kérdéseket tesz fel a kineziológus, körök vannak felrajzolni sok-sok oldalon keresztül, a körök cikkekre osztva, mindegyik kör egy kérdés, pl-ul melyik szerv a leggyengébb, és az inga kiválassza, hogy a te gyerekednél mondjuk a fül. A gyógyítás meg valahogy úgy történik, hogy mondjuk az univerzumtól kér tisztítást a gyerek lelkére, egy régi rossz emlékével kapcsolatosan, ami megbetegíthette mondjuk a fület. Irj, ha nem igazán érted, akkor neki futok még egyszer.
2012. jan. 13. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!