Hol szerezhetnék be jó áron jó minőségű grapefruit cseppet?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy jó intim területeken is. Ez igaz? és hogy ott az alkoholmenteset használják.
Érdekelne, hogy melyiket érdemes beszerezni és hogy hol. Budapest vagy Debrecen környékén érdekelne.
Fórumokon az Ökonetest dícsérik, valóban olyan jó? És az a többivel ellentétben tényleg alkoholmentes?
2012. jan. 12. 16:45
1/2 MandalaV válasza:
Szerintem egy jól felszerelt bio boltban kapsz többféle grafruit cseppet is. Én a Citrovital cseppet javaslom, ez glicerines kivonat, alig keserű és az ára is csak ezer forint körüli.
Az Ökonetes sem tud semmivel sem többet, csak a hálózat miatt drága, és persze a tagok dícsérik is.
A kivonatok általában tömény oldatok, csak a kivonó szerben különböznek, hatóanyaguk ugyan az.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm próbálom akkor azt beszerezni
2012. jan. 13. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!