Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mit tegyek a pattanasások ellen?

Todorervin kérdése:

Mit tegyek a pattanasások ellen?

Figyelt kérdés

A hátam,nyakam és az arcom tele van gyulladt pattanásokkal.

A borgyogyász altal használt lemoso es "eritroacnol" nem használ.

Nyaáron napozok es elmulnak.Télen nagyon rossz.

Mit tegyek?

2012. jan. 7. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
kozmetikus?
2012. jan. 7. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
szolárium
2012. jan. 7. 20:45
 3/8 A kérdező kommentje:
A kozmetikusus .... a borgyogyásznál jobban ért hozza?
2012. jan. 7. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Más gyógyszeres kezelés nem jöhet szóba? Roacuttan esetleg? Tudom sokan szidják, de engem is az hozott rendbe, ugyanígy voltam mint te, de 1 év alatt teljesen elmúlt minden pattanás és 5 éve már hogy szedtem
2012. jan. 7. 20:50
 5/8 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok meg meddig fog tartani?
2012. jan. 7. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:
a börgyogyász felir rá egy gyogykencét ami esetleg elmulasztja. a kozmetikus meg kinyomkodja a miteszereidet amiböl képzödik a pattanás. ergo-nem lesz miböl legyen pati. oké egy kettö elöfordul meg sulyos esetben nem tudom mi a teendö de én megkérdeznék egyet.
2012. jan. 7. 20:56
 7/8 10inchhero ***** válasza:
nekem a Garnier golyós izé használt :D bár azzal a hátadat ne kend, mert kifogy és elég drága :D 18/F
2012. jan. 7. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a csokoládé fogalmát... :D nekem bevált. Egyáltalán nem eszek csokit, és nem is pattanásos az arcom :P Viszont ha mondjuk szülinapomon beverek egy tábla csokit, rá pár napra már megjelenik 1-2 pattanás... ha napi szinten csokiznék nem is tudom mi lenne... :DDD remélem neked is segíteni fog a nélkülözés :D
2012. jan. 30. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!