Használta valaki a Dr Levin's mágneses pántot, mik a tapasztalatok?
Kedves sötét hozzá szóló! Ez a rovat nem a fejedbe uralkodó sötétségről szól,hogy a másikat miként sértsem meg. A te kis kicsinyes alpári megjegyzésedet kérlek valahol máshol reklámozzad.
Az én hozzá szólásommal azt akartam kifejteni: (Szerintem)- nem adnék érte annyi pénzt én sem, mert házilag is lehet készíteni pár száz forintért karkötőt ami valóban jó hatással van az emberi szervezetre.( nem a púzásodra)Bár ki tudja talán arra is. Ki lehetne fejteni jobban azt is, a mágneses energiának mi a gyógyhatása és mi a hatásmechanizmusa de ennek ha érdekel nézz utána te magad a Neten. Ne az emésztési problémáidat tukmáld rám.
Karibá: attól, hogy választékosan fogalmazol még te is olyan agyhalott vagy, mint a kérdező. A mágneses erőtereknek NINCS BIZONYÍTOTT hatása az emberi szervezetre. Az elektromos hálózat nagyobb mágneses energiát gerjeszt, mint bármelyik gagyi karkötőd, ez fizikai tény. Évtizedek óta folynak erre vonatkozó követéses vizsgálatok, és mindeddig SEMMI sem igazolta, hogy bármilyen szinten is befolyásolná az emberi teljesítőképességet.
Szóval barkácsolj csak otthon nyugodtan, és képzeld be magadnak, hogy ez használt!
Kedves (sötét emese) bocsi de, nem akarlak imádni ,most ne foglalkozzunk egymás sértegetésével mert, ez a rovat mint írtam ,nem arról szól. Amit előző írásodba megemlítesz az elektroszmog. Nos igen, igen rossz hatással van az emberi szervezetre, főleg amikor az ember alszik. Nagyon is zavarja a finom struktúrájú agyi elektromos ingerületeket.Ez a mágnes karkötő egy mágneses védőernyőt képez, az köré a szerv köré ahol éppen használod. Ne téveszd össze az elektroszmogot a tiszta természetes egyenletes mágneses energiával. Nem egy a kettő. Amúgy meg annyira kár róla beszélni még nincs róla tapasztalatod. Persze azt sem tartom kizártnak, hogy egyes emberekre nincs, vagy alig észrevehető hatása van. Különben is kérlek ne nézz annyira hülyének, hogy csak úgy viccből írnám le a rám gyakorolt hatását a mágneses karperecnek. (jó pár éve használom) Nálam biztos nem placebó.
Én lemásoltam egy honlapon reklámozott m.karp.-et. Csak jóval erősebb mágnessel szereltem fel, hidd el ütős hatása van. Kipróbálta pár ismerősöm mert, kölcsön adtam egy pár embernek. Nekik is voltak pozitív tapasztalataik. Tehát míg te magad nem próbáltál ki valamit addig, ne mondj róla véleményt. Mert akár még hülyének is nézhetnek. Lásd az előttem szólót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!