Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Használta valaki a Dr Levin's...

Használta valaki a Dr Levin's mágneses pántot, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 22:56
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Szerintem placebó. Ha te abban a hitben élsz, hogy működni fog, amihez kötődő hitedet erősíti az, hogy sok embertől kapod a pozitív visszajelzéseket, akkor működi fog.
2011. dec. 23. 23:03
 2/24 anonim ***** válasza:
Most volt a tv-ben nemrég, hogy megbüntették a gyártót, mert átverte az embereket...
2011. dec. 24. 12:06
 3/24 anonim ***** válasza:
Nekem használt. A nagy fájdalmat nem szűnteti meg, de ha időben használni kezded, nem alakul ki a nagy fájdalom. Környezetemben többen használták, sikerrel.
2011. dec. 25. 23:21
 4/24 A kérdező kommentje:
köszönöm :) akkor teszek egy probát hátha....és bizok benne azért erösen :D
2011. dec. 26. 08:25
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen tényleg megbüntették őket,mert semmit nem ér, és hazudtak az embereknek.Inkább igyál ásvány vizet.De ne csak 2-3 napig és csak 1-2 dl.Igyál rendszeresen ásvány vizet vagy akár csap vizet(ha jó a vizetek), és legalább 2,5 litert télen is.Az elején sokat kell majd pisilned, de 1 hét múlva megszokja a veséd a többlet folyadékot, és vissza fog állni rendes működésre.Ezzel erősíted a csontjaidat, megelőzöd, hogy korpás legyen a hajad(nem mindenféle szarrá adalékozott samponnal,amitől még bőr rákot is kaphatsz)CSAK JOBBAN UTÁNA KELL NÉZZNI!!!Nem lesz száraz a bőröd,nem kell semmilyen kence rá,jót tesz a vérnyomásodnak, mert ha tudatosan iszol, akkor állandósul a folyadék mennyisége a szervezetedben.Sokkal jobban fogod magad érezni egyszerűen a víztől.És próbálj meg minden reggel wc-re menni, kiüríteni a salakot(kaki),mert az méreg anyag a szervezetedben.Előszőr nehéz lesz, de egy idő után megszokod.És hidd el lehet tudatosan irányítani a dolgot.Csak ne add fel.Ne cipeld a szervezetedben a mérget ha nem muszáj.Én régen elég beteges voltam.De mára 54-szeres véradó vagyok, és jó víz ivó.Utoljára 2003.04.11-én voltam orvosnál.Nem vagyok sem megfázva, nem fáj a fejem.Eszek pizzát, és hamburgert is.De minden reggel ürítiek, és segítem az emésztésem vízzel.Az már csak plusz ha adsz vért, ugyanis nagyon jót tesz a szervezetednek, ha cseréled a véred.Lehet, hogy ha valami bénát fogsz ki még rosszul is lehetsz(de szerencsére nem jellemző).54-ből egyszer voltam rosszul.De ha eszel előtte rendesen, ne zsíros nehéz ételt, és a lényeg a sok folyadék!!! Akkor nem lesz semmi baj.És utána egyszerűen könnyeben kelsz majd fel,jobban érzed magad.Nekem szívritmus zavarom volt rendszeresen, és ezekkel a dolgokkal,m,ég csak gyógyszert sem szedek.De semmire.A gyógyszer ugyanis nem sok mindenre jó.Ha fáj a fogad, menj el fogorvoshoz,ne halaszd, mert később rosszabb lesz.A rossz fogak is kihatnak az egészségre(és nem is kicsit).De ne szedj gyógyszert.Én ebben hiszek ,és teszem ezt továbbra is, mert ez már nagyon sok embernek bevált.Csak ha ezt az orvosok közölnék az emberekkel akkor nagyon sokan nem vennének be gyógyszert,ha már jó víz ivónak számítanának.És akkor mi lesz a gyógyszer iparral???Szóval ha megfogadod a tanácsom, akkor próbáld ezt ki, és rájössz te is arra, hogy nem kell mást tenni, mint vizet inni.Min.2,5l/nap.Nyáron meg ha lehet 4l/nap.De az simán le is megy.Inni csak úgy fogsz ennyit, ha tudatosan csinálod,akkor is ha nem vagy szomjas.És ne feledd ha elkezded, akkor az elején sokat kell majd pisilned.De ez vissza fog állni az eredetire egy kis idő múlva.Lehet a vízbe egy kis citromlevet is rakni,csak az íze kedvéért. De a sót ha lehet minimálisra csökkenteni.Ha van rá lehetőséged 1-2 hetente es fél óra szauna, és a súlyoddal sem lesz gond.Remélem lesz olyan ember aki kipróbálja, de csak csak akkor tegye azt, ha min 1 hónapig teszi ezt.Mert különben, erre is csak azt fogják írni, hogy kamu az egész!!! Ugyan már csak a víztől és véradástól jobban lesz az ember...Próbáld ki, de ahogy leírtam, és utána nem akarsz majd mindenféle mágnest hordani a kezeden.És még az orvosod nevét is elfelejted, mint én:)Nem vagyok szenilis, csak elment a régi orvosom kb 4 éve,és az újnak már mondták a nevét,de elfelejtettem,és még csak nem is láttam.Hát ennyi.Tömören, víz akkor is ha nem vagy szomjas, reggelente ürítés(lehet irányítani),véradás(ezzel másoknak is segítesz,nem csak magadon),illetve ha a kassza megengedi akkor 1-2 hetente szauna.ÉS csodát fog művelni.Kívánok mindenkinek Szeretetben Egészségben Boldog Új esztendőt!!!Köszönöm,hogy elolvastad, és megköszönheted majd ha segített a tanácsom(majd).Ugyanis nem csodaszer, nem azonnal hat.De biztos jót tesz, és ezt mások is észre fogják venni, ha kipróbálják.Üdv L.Róbert
2011. dec. 27. 08:36
 6/24 anonim ***** válasza:

Nem használ "placebóból" sem.

A tépőzár állandóan bántotta a térdhajlatomat hátul, mert elég kicsi az átmérője is, de nem is beszélnék rá senkit, mert annyi volt a ahasználata mint a semmi.

2011. dec. 28. 10:32
 7/24 anonim ***** válasza:

Tudomásom szerint másik két dologgal volt probléma. Az egyik az a szivárványos hologram matricás karkötő. Az tényleg abszolút hatástalan marhaság.

A másik ..linkelem [link] .

Ez a mágneses pánt, annak akár lehet is valami hatása.

Amiről nem tudok konkrétumot azt ki szoktam próbálni. Persze nem mint terméket hanem mint pl erős mágnest, hogy milyen hatása van fájdalomra, sérülésre. Volt egy jókora bringás esésem és ettől izom fájdalmam volt sokáig. Erős mágnest építettem ki hibás mikrosütőből és kipróbáltam, mi lesz ha a fájdalmas testrészre teszem. Tényleg megszüntette a fájdalmat. Sőt amikor a kezemmel fogtam, az ujjaim és a kezem ott is kezdett kicsit zsibbadni ahol a mágnes a közelében volt. Szóval volt valamilyen hatása ami a fájdalmat csökkenti.

2011. dec. 28. 19:08
 8/24 A kérdező kommentje:
Én is pont ettől féltem titkon leginkább hogy ha még használ is iszonyat kényelmetlen lesz és sérteni fogja a hajlatot....főleg hogy nekem aktív napi szintű futáshoz kellene.... Vicces ez a hologramos karkötő az egyik ismerősöm pár hete szerzett egyet és odákat zeng róla hogy akár a világot is megtudná vele váltani :) aranyos de én csak szépen mosolygok rajta
2011. dec. 29. 10:25
 9/24 A kérdező kommentje:
balul az én környezetemben is lehetne egy ilyen ezermester férfi :) az ilyeneket mindíg úgy irigylem!
2011. dec. 29. 10:30
 10/24 Karibá válasza:
Erről a mágneses karperecről csak annyit ,hogy a mágneses energia tényleg jó hatással van a szervezetre. Főleg ha vörösrézbe foglalt mágnesről van szó. Én nálam úgy működik jól, a saját magam által készített mágnese karkötő, hogy sokkal jobban és mélyebben alszom. Sőt hülyén hangzik de az se mindegy melyik kezemen van. Ha jobb kezemen használom szebbeket álmodom, de nem emlékszem rá annyira. Ha viszont a bal kezemen van akkor annyira valósak az álmaim ,hogy szinte abba a világba vagyok. Hozzá szeretném tenni, én kicsi de nagyon erős mágnest tettem a magam által készített karperecbe. Annyira hozzá szoktam, nem is tudok jót aludni nélküle. Szívesen mondanám ,hogy próbálják ki de, csak ez az egy van nekem is.
2011. dec. 29. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!