Helicobacterem van, elmúlhat antibiotikum szedése nélkül?
Nem múlik el, és nem csak antibiotikumot adnak, hanem gomba
elleni tablettát is. Én 3 évig szenvedtem vele, és csak az antibiotikum használt
ha lúgosító ételeket és italokat fogyasztok, akkor elkerülhetem az aantibiotikumos kezelést?
Kizárt!!!
Állitólag egyébként is a lakosság fele fertőzött..
A Helicobacter a gyomrodban él. Ha a gyomorsav erősen savas kémhatását próbálod meg "lúgosítani" (jelentsen az bármit is), azzal több kárt okozol, mint az antibiotikummal.
Az emberi szervezetben gyakorlatilag mindenhol igen szűk határok között mozog a pH. A lúgosításról csak a lúgosítást propagálók tudják, hogy pontosan mit is jelent.
A gyomorban levő erős sav teszi lehetővé a fehérjék emésztését. A Helicobacter azért egy extrém kórokozó, mert ilyen környezetben más bacilus nem tudna tartósan fennmaradni. Szóval pár teáskanál szódabikarbónát meg sem érezne. Annál több pedig teljesen hazavágná az emésztőrendszered.
A Helicobacter fertőzés nem tréfa, hiszen gyomorfekélyt okozhat, nem véletlenül adnak rá ilyen széleskörű antibiotikumkezelést.
Inkább szedj valami probiotikumot mellé, de szedd be a gyógyszert.
A mikroszkópos és egyéb vizsgálatok a fokhagymaolaj, -por és a kéntartalmú vegyületek dózisfüggő anti-helicobacter hatását bizonyították.
Tehát : Fokhagyma meg kupica pálinka, és 2 deci bor naponta ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!