Sürgős. Mit lehet tenni, ha begyullad, fáj a nagy lábujjam, a körmömtől?
Figyelt kérdés
Már elég huzamosabb ideje fáj, és már nem tudok vele mit kezdeni. Próbáltam már levágni a körmöm sarkát, de semmi, kentem krémmel, levomicetin-szesszel, de az sem segitett. 1x már majdnem elmúlt, de újból elkezdett fájni. ugye van rá valami jó gyógymód? :S
(orvos kilőve :/)
2011. dec. 13. 22:20
12/16 anonim válasza:
áztasd be és a köröm sarka kinő a húsból idővel. naponta áztassad. Ekkor ne vágd csak le a körmödet, csak a tetejét és a sarkát ne vágd le, az maradjon mindig kijjebb mint a hús, így nem gog a növekedéskor beleszúrni, mert már áttörte a húst. Ha visszavágod, ráhajol a hús és a köröm a növekedéskor belevág ismét.
13/16 A kérdező kommentje:
Áztatom rendszeresen sós vízben, de csak nem akar elmúlni :( Valamikor kicsit jobb, de utána megint rosszabb :(
2012. jan. 4. 19:38
14/16 anonim válasza:
Nem akarlak kétségbe ejteni, de ennek előbb-utóbb orvos lesz a vége és akkor már inkább előbb, mint utóbb!
15/16 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellatas..
ez is az én kérdésem.
Sajnos nem tudok átmenni Magyarországra ezzel, és tudom, hogy az egészség a legfontosabb, de pénzem se nagyon van rá. Ráadásul TB kártyám sincs, az itteni orvosokról meg nincs mit beszélni...
2012. jan. 4. 22:57
16/16 anonim válasza:
Nem kell orvos (de kéne, de ahogy írod nem tudsz/ akarsz elmenni), jobb híján keress egy pedikűröst! Az is pénzbe fog kerülni, de legalább megszabadít ettől a szenvedéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!