Vérkeringés javítása természetes módon?
"napi 4 l folyadék"-ez jó, csak kicsit pontosítok
*Napi annyi *1 liter folyadék, ahány *25 kiló vagy/több.
(ez esetben folyadéknak én csak a vizet nevezném, de a magas PH értékű víz még jobb)
legjobban a teljes légzéssel, ez meditativ volta miatt gyogyitja a testet, mert a figyelem fentartása a jelenben lesz, (a légzés, most történik) szóval lélegezz mélyeket, először hasba, tudőközépbe, majd tödő csúcsba, a kilégzés ugyanigy de ez lassabb(kb dupla annyi ideig tart mint a belégzés) közben hatásos figyelni az egész tested, szivverésed, igy öngyogyulás következik be
én még a helyes kajálást teszem előre, nos minden ami zöldség, gyümölcs, ásványi anyagokban gazdag csirák stb, cukor, só kerülése, kész ételek, pékáruk fldolgozott ételek kerülése, mert ezekben semmi hasznos nincs igazán többletben tartalmaz káros anyagokat, és ha ilyeneket fogyasztas pl édességet sütit, kiszoritják a jó kajákat, pl gyümölcsök, én is édes száju vagyok, banán turmixokat eszek sokat, teljesk iőrlésü zabpehellyel, mert baromi finom és baromi jó, igy tovább
kihagytam a fokhagymát, ás hagymákat, meg rengeteg gyógynövényt ami antioxidáns, vértisztitó hatásu (kurkuma, fekete üröm stb utánna lehet nézni)
illetve a viz amit már javasoltak, nem lehet túlzásba vinni, én napi 5 litert iszok, kezdetben nekem is szokatlan volt a napi 2,3 liter elérése, de ez amit mindenképpen megkell, mert erős tisztitó hatásu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!