Tapasztalatok Ökonetes termékekkel?
Én a kérdezőnek szántam:)))) Általában azért kérdezik, mert szeretnének valami terméket...erre kérdeztem rá:))
De jól jött ki:)))))))))
Kedves válaszolok aranyosak vagytok! :)
A táplálékkiegészítőket nézegetem náluk, meg máshol is, máshol is megkérik az árát. regisztrálás után kicsit olcsóbb. Azon gondolkoztam, ha több mindent szeretnék tőlük, talán érdemes lenne belépni. Csak hát nem kis pénz. :(
Az az Organic M.-os ember milyen árba tud beszerezni dolgokat. Porckopásra valami, általános immunerősítő, C-vitamin, ilyesmi érdekelne.
Azért hogy ráéreztünk, hogy a bogyók miatt találta meg! Aranyosak is vagyunk, az eszünk is a helyén van, miért nem kelünk el? Legalábbis én, Izmael nem tudom hol tart ilyen téren. :|
Egyébként ezekre a problémákra én is tudok javasolni dolgokat, ha érdekel. Viszont reklámot nem csinálnék kéretlenül semminek.
A válaszom elküldése után jutott eszembe, hogy privát üzenet is van, így csak neked reklámoznék. :)
Szerintem az elfogadható, jelez vissza, hogy egyetértesz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!