Aftám van mit tegyek?
Figyelt kérdés
Többszöris volt már aftám... de nagyon kicsi fehér pöttyökben jött elő pár corsodylos öblögetéssel elis múlt 1-2 nap alatt... most viszont egyik reggel arra ébredtem hogy fáj azthiszem szombat vagy vasárnap.. azthittem elharaptam éjjel mert pont ott fáj.. elég angy fehér foltom van és alatta is van egy kis rész meg még egy fekete pöttyöt is látok ma már... nemtudom miért pedig már ez 2-3 napja öblögetem corsodyllel...:S nagyon komoly lehet a baj?2011. okt. 4. 23:39
1/4 anonim válasza:
Az afta minden esetben halálos. Te is számíthatsz rá, hetven év múlva. Különben a füge a hatásos természetes ellenszere. Olvass utána.
2/4 anonim válasza:
ha vmi seb vam a számban, akkor after-t szoktam használni. ez egy feloldódó tapasz, ami 4 nap alatt elmúlasztja, de már az első alkalom után sokkal jobb lesz.
3/4 anonim válasza:
az afta lehet jele valamilyen gyulladásnak a szervezetben, illetve ásványianyag-hiánynak. szerintem menj el a háziorvosodhoz, és kérd meg hogy utaljon be egy vérvételre!
4/4 anonim válasza:
Ha szenvedsz még az aftától, én a Vagothylt ajánlom!!Elsősorban hüvelyoldatként használják, de aftára is tökéletes!!Egy fültisztítót bele kell mártani az oldatba, és áttörölni vele az aftát!Piszokul fáj, de csak 30 másodpercig, és az afta teljesen kifehéredik,, mert egy réteg képződik a tetején!De az addigi afta okozta kellemetlenségek azonnal elmúlnak!Naponta 2* meg kell csinálni, 2-3 napig, és tökéletesen elmúlik az a fránya afta!!Mindenkinek ajánlom!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!