Szerzett már pozitív vagy negatív tapasztalatot valaki "gyógyítóval" kapcsolatosan?
Nekem a Reiki I beavatásom van meg. Többször sikerült fájdalmat csillapítanom magamon. Egy Reiki mester ismerősöm, pedig annyira profi, hogy mindíg érzem, ha engem gyógyít, bárhonnan! Csodálatos érzés, meleg energia járja át a testedet!!!
De azért természetesen vannak olyanok is, akik átvernek. Egyszerű kontárok. Ha keresel ilyen gyógyítót, jól nézz szét, ráadásul sokan pénzt kérnek, nem is keveset...
Hello, magam is kezelek reiki segítségével. S hogy mennyire hatékony? El lehet olvasni az alábbi beszámolókat
(minden bezsémoló valós, akik megosztották az élményeiket, mindegyiküket személyesen ismerem)
két dolog van
1 gyogyitani vágyás
2 gyogyulni akarás
:)
és nem vagyok gyogyitó
Szerintem csak egy dolog van
A gyógyulni vágyás!!!!
Placebó!!!
A gyógyitani akarás az egy más dolog.
Tudni kell a saját gondolatait még a gyógyitó sem tudja befolyásolni.Van, hogy mást mond mint amit gondol. Ezt Ők mondták nekem, (advocatus diaboli) magyarul az ördög ügyvédje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!