Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Lenkei féle vitaminok adagolása?

Lenkei féle vitaminok adagolása?

Figyelt kérdés
A napi 6 kapszulára gondolok, hogy érdemes bevenni? Egyszerre a 6 kapszulát egymás után szépen sorban vagy a nap folyamán elosztva?
2011. szept. 21. 03:04
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Ha gyilkolod a szervezeted, akkor csináld hatékonyan! Egyszerre:P
2011. szept. 21. 05:26
 2/10 A kérdező kommentje:
értelmesebb választ vártam
2011. szept. 21. 11:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen nem egyszerre.Bajod nem lesz,de a felszívódás is töredéke lesz csak annak,mintha elosztanád a nap folyamán(mondjuk 2-2-2-re).Ha étkezéshez kötöd a bevételét,úgy még jobban hasznosul.
2011. szept. 22. 13:39
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Semmiképpen se gyilkol, de vagy fölösleges vagy már egészségtelen is lehet pár vitamin túladagolása.. És rá is szokhatsz!
2011. szept. 23. 15:28
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
A multivitamint nem lehet túladagolni,pontosabban a Lenkei az arányokra kínosan ügyelt(kutatóorvos)túladagolni úgy lehet a vitamint,ha vagy minden pillanatban beveszünk két marékkal,vagy ha valamelyik vitaminból szólóban a másik rovására szedünk huzamosabb ideig(pl.B-komplexet C-vitamin nélkül,cinket réz nélkül,B1-et kalcium nélkül,Kalciumot d-vitamin nélkül stb.)Ha ilyen magasabb dózisú vitamint csupán kúraszerűen szeretne szedni valaki akkor érdemes fokozatosan csökkenteni az adagot és úgy abbahagyni,esetleg csökkentett adagban szedni tovább.
2011. szept. 23. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én már családommal együtt 8 éve szedem a Lenkei közepes multit, és én egyben veszem be reggeli után az egész napi adagot, és zseniálisan jól vagyok tőle, úgyhogy biztosan hat, és fel tud szívódni így is.
2011. szept. 23. 20:21
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) amit én szedek, az a közepes adag lágyzselatin kapszulás, ha jól gondolom, akkor a lágyzselatin kapszula fokozatosan szívódik fel a nap folyamán(nem néztem utána, ezért kérdeztem meg)
2011. szept. 23. 21:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem, a lágyzselatin nem szívódik fel folyamatosan, ha leoldódott a zselatin burok, akkor ezután az egész adag felszívódásra kerül. Ezekben a vitamin-készítményekben nincsenek felesleges adalékanyagok, olyanok mint a folyamatos felszívódású társaikban, jobb ha ilyen vegyi anyagok nem kerülnek be a szervezetbe.

Nyugodt lehetsz, ezek a lágyzselatin kapszulák olyan hatásosak, hogy kenterbe verik a gyógyszertáriakat.

2011. szept. 24. 03:52
 9/10 anonim ***** válasza:
37%

Na ja de ha esetleg mégsem akkor fogyass pár olcsó verzás energiaitalt ugyanaz mintha a lenkei féle vitminbombákat fogyasztanád, csak kissebb dózisban.

Lenkei valójában csak valami ehez hasonlót csinált, de ez sem csodaszer. de azért ez is tud vesekárosodást előidézni.

2011. okt. 1. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:
83%-nak: leírnád pontosan hogy hogyan okoz a vitamin vesekárosodást? Nagyon érdekelne, ugyanis 8 éve szedem, és semmi baja a vesémnek!
2011. okt. 2. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!