Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Ismered a biorezonanciás...

Ismered a biorezonanciás állapot felmérést? Esetleg voltál már vagy rendszeresen jársz ilyen állapotfelmérésre?

Figyelt kérdés

Menyit fizetsz?

Rendszeresen szoktál járni?

Meg vagy vele elégedve?

Volt már, hogy komolyabb betegséget kimutatott?

Köszi a választ!

2011. szept. 4. 06:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Elkerulhetetlen, hogy egy Istenes kerdesnel ne jelenjenek meg az ateistak es kommenteljenek es vice versa.

A biorezonanciat elismerok kerdeseiben is megjelennek a szkeptikusok (foleg orvosok) es megprobaljak meggyozni a tobbit, hogy nem mukodik.

Rakattintottam az egyik linkre amit kuldtek es amikor meglattam az FDA nevet, maris huztam egy gyokvonalat az iras ala.... az fda nem az isten. Az fda egy nagyon jol megszervezett, csupan anyagi erdekek altal vezerelt, de a kulvilag fele a 'beteg javara torekedest' mutato ceg. Csakis a penz vezerli oket. Iszonyatos hatalmuk van, ha akarjak barkire ratorik az ajtot es ilyen olyan okkal bortonbe zarathatjak az illetot. Amiert a biorezonancias weboldalak aljan a kisbetus resz arrol beszel, hogy ok nem gyogyitanak, diagnosztizalnak, stb. az pontosan azert van ott, hogy megvedje oket attol, hogy az fda a nyakukra szalljon. Tudom, mert itt elek az usaban, es van nekunk is egy weblapunk, semmi extra, csak egy blog, amiben a szerintunk egeszseges etelek receptjeit irkaljuk le, es nekunk is ki kellett tenni ezt a jogi reszt, mielott valaki valami hu.lyesegtol vezerelve megprobalja a fejunkre kuldeni az fdat, hogy a bab nem is egeszseges es o felfujodott tole es mi vagyunk a hibasak mert olvasta a blogunkon...... remelem ertheto, hogy mirol beszelek.

Ha valaki elmegy biorezegtetni es neki hasznal es segit, akkor a szive joga, hogy mennyit kolt ra. Amig onmagaban es elsosorban masokban, a kornyezeteben kart nem okoz, addig felolem azt csinal amit akar.

Amikor nyilvanvalo csalasrol van szo, peldaul a spam emailek, amik azt hirdetik, hogy kuldd el a neved/cimed/bankszamlaszamod/ es a nigeriai tavoli rokonod dollar millioit majd oroklod, az mas, akkor felhivhatjuk embertarsaink figyelmet hogy acsi, tessek vigyazni mert csalas. De amikor emberek szazai eskusznek, hogy nekik ez hasznal, akkor mindenki hadd dontse el maganak, hogy kiprobalja vagy sem.

Annak idejen sirarsa rohogtem magam a nemtudomhogyhivjak szakallas bacsitol, aki "nem alszok" csukott szemmel gyogyitotta az embereket a tv-ben telefonon keresztul. De nem hittem volna el, ha nem a sajat nagybatyjam meseli, hogy miutan sikerult betelefonalni es beszelni a csavoval, honapokra elmult a kronikus derekfajasa.

Lehet, hogy nem is a szakallas bacsi gyogyitotta meg, hanem placebo effekt, de ha neki ez jo, akkor aldasom ra!

Ui: bocs hogy hosszu lett es kicsit OFF

2011. szept. 7. 00:06
 22/25 anonim ***** válasza:
Ugyanez a gonosz FDA a gyógyszergyártókat is arra kötelezi, hogy lexikon méretű mellékhatáslistákat mellékeljenek a gyógyszereikhez. Tényleg botrány, hogy az őszinteséget törvényileg kell kikényszeríteni.
2011. szept. 7. 06:50
 23/25 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 06:50 - ha a felet ismerned annak, amit en tudok roluk, a hatadon felallna a szor.

De ha erdekel szolj, kuldok linket. Bar sajnos angolul van mind, nem gond?

2011. szept. 7. 19:10
 24/25 anonim válasza:
43%
Én vki unszolására elmentem egy ilyenre 21 évesen, mert jóformán házhoz jött, nem szoktam bunkó lenni, de kinevettem az orvost. Ugyanis ahogy hozzáértem kézzel/lábbal az érzékelőhöz egy pillanat alatt kiakadt mindig, nem győzött sípolni a gép. Az eredmény szerint már halottnak kéne lennem, 40 adat volt abban a táblázatban de az összes a durva állapotban volt. Ne mondja már nekem hogy 1 normális értéket sem mutat úgy, hogy orvosnál annyit voltam míg átíratkoztam a gyerek orvostól a felnőtthöz, és nem makacsságból, hanem mert egészségügyileg rendben voltam és fejben sincs baj, vmint minden nap sportolok és semmi károsat nem fogyasztok. Ha annyira igaz lenne, azonnali kivizsgálásra kellett volna küldenie 3 különböző klinikára is, de még csak gyógyszert sem ajánlott. Elmondása szerint fél év múlva jelentkeznie kell vmelyiknek, na majd meglátjuk...
2011. szept. 9. 12:08
 25/25 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszoló!

Megnéztem a cikket. Igazából Amit nagyon hiányolok az maga ennek a készüléknek, (amivel végzik az állapotfelmérést) a részletes leírása, hogyan működik stb...illtve képet sem csatoltak rólla.

2012. jan. 22. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!