Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Ismered a biorezonanciás...

Ismered a biorezonanciás állapot felmérést? Esetleg voltál már vagy rendszeresen jársz ilyen állapotfelmérésre?

Figyelt kérdés

Menyit fizetsz?

Rendszeresen szoktál járni?

Meg vagy vele elégedve?

Volt már, hogy komolyabb betegséget kimutatott?

Köszi a választ!

2011. szept. 4. 06:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
43%

Mandulaműtét? Izomgörcsök?

Kedves Kérdező! Önt emberesen átvágták a palánkon. Az egyik leggyakoribb műtét, amin gyerekként mindenki átesik, és az egyik leggyakoribb tünet. Nekem sincs mandulám 3 éves korom óta. Én is gyakran ébredtem izomgörcsre, de mióta magnéziumot szedek, ritka. De ehhez nem kellett természetgyógyász, se rezonancia.

Ráadásul a természetgyógyász nem állította, hanem ahogy Ön írja kérdezte ezeket. Hány kérdést tett még fel a vizsgálat során?

A leírtak fényében én senkinek nem ajánlanám ezt a módszert, mert ezt bármelyik jósnő találgatással megoldja.

Annak pedig inkább örülni tessék, hogy a további felesleges, drága és veszélyes vizsgálatok helyett az orvosok inkább azt javasolják, hogy tessék egy kicsit várni, hátha elmúlik. A hasi, meghatározhatatlan okú panaszok tipikusan pszichoszomatikus tünetek.

2011. szept. 4. 15:44
 12/25 anonim ***** válasza:

első vagyok

elég szomorú, hogy a mai orvosok még így gondolkoznak...na de mindegy... csak arra válaszolj, hogy akkor rengeteg orvostársad miért ismeri el ezeket a módszereket???

ahova én járok, ott az ökonet termékeit ajánlja az orvos, én kombinálom, mert én a gnld-s termékeket szedem inkább, de van hogy az ökonettől is veszek ezt-azt. de ismerem a FLp-t, a családomban többen is fogyasztják a termékeiket és elégedettek...valahogy nekem másképp alakult :D

2011. szept. 4. 15:46
 13/25 anonim ***** válasza:
Egy szó: pénz.
2011. szept. 4. 15:47
 14/25 A kérdező kommentje:

Valószínűleg félre értelmezte, amit írtam. Mikor voltam ezen a felmérésen, a hölgy felvette az adataimat. név, születési év, műtétek stb... A mandula műtétről elfelejtettm szólni, és rákérdezett, hogy az nem volt esetleg?! mert kimutatta. Egyébként meg lehet , hogy már gyerekkorban kiveszik a garat és az orrmandulát, nekem a garatot vették ki 2006-ban, de azért sokan vannak olyanok is, akinek felnőtt, sőt idős korukban is még megvan a mandulájuk, nagymamámnak is. Csak úgy nem veszik ki, annak mindig van valami oka. Nekem pl. gócos volt idült mandulagyulladásom volt, ezért kellett a tonsillaectomia.

Mielőtt elmenetem erre a felmérésre, előtte már 1 hónapja kb. éjszakánként fájtak a lábaim, olyan érzés volt, mint amikor megérzem az időjárás változást, illetve sokszor előfordult, hogy begörcsölt a lábam és a talpam. Ezeket a tüneteket a Mg hiánya okozta.Ezt nem tudtam. A hölgy rákérdezett a felmérérs során, hogy mostanában nem szokott-e begörcsölni a talpam vagy a lábam vagy előfordul-e, hogy fájnak az izmaim, mert Mg hiányom van, és ez ezeket a tüneteket produkálja. Mondtam neki, hogy igen. Szedtem Mg készítményt és elmúlt. Nyílván nagyon sok embernek van Mg , vitamin és egyéb ásványi anyag hiánya,ez a helytelen táplákozás miatt van, hiszen nem viszünk be a szervezetünkbe olyan mennyiségű vagy minőségű zöldségeket, gyümölcsöket, olajos magvakat stb...Külünben is a rossz táptalaj minőség miatt csökkent a zöldségek, gyümölcsök vitamin tartalma, ezért is van szükség étrend kiegészítőkre, de nem mindegy, hogy milyenre, hiszen amit a gyógyszertárban lehet kapni vitaminkészítményeket, azok szintetikusak, és egy szintetikus vitamin töbett árt mint használ és a szervezet nehezebben ismeri fel, mint a természeteset.

Halottam az Ökonetről, de nem minősítem,mert nem fogyasztotam még. Én az FLP-t használom, sok pozitív tapasztalatom van. Csak annyit tudok, mert összehasonlítottam néhány ökonetes és FLP terméket, hogy az FLP étrendkiegéstíő készítményeiben több hatóanyag van és nagyobb mennyiségben.

2011. szept. 4. 17:59
 15/25 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy pszihoszomatikus tünetei is lehetnek, de a tünetek már több mint fél éve megvolt, a gyomortükrüzés negatív lett, akkor az lett volna a minimum, hogy elküld béltükrözésre, nem az, hogy lerűz azzal,amit mondott.

Egyébként a tüneteim akkor kezdtek el javulni, amikor elkezdtem fogyasztani nagy mennyiségben az aloe verát(2 litert 1 hónap alatt megitam) és nagy dózisban szedtem a propolisz tablettát, amiről meg tudjuk, hogy a propolisz egy természetes antibiotikum, ha lehet így fogalmazni. Ahogy az eloe verának is van gyulladáscsökentő hatása a sok jó tulkajdonsága között.

Mint végzős orvos, megkérdehetem, hogy neked mi a véleményed a méregtelenítésről?? és az aloe veráról? Én biztos vagyok abban, hogy nem tanulnak az orvosok az egyetemen gyógynövényekről, a hangsúly a gyógyszereken van. Esetleg szó esett az aloe veráról? Megkérdezhetem, hogy milyen orvos?

2011. szept. 4. 18:12
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

érdekes módon én nem mondtam neki, hogy cholitis ulcerosa-m van, mégis megállapította a felmérés eredményéből...

legyetek csak szkeptikusok, ha az jó nektek, de akkor nem is bánom, ha elmentek külföldre dolgozni...

én is iszom az aloe-t, tényleg nekem is sokat segített, de nekem a legtöbbet az olajfa kapszula segített :)

2011. szept. 4. 19:24
 17/25 A kérdező kommentje:
FLP aloe verát iszol?
2011. szept. 4. 20:15
 18/25 anonim ***** válasza:
nem, GNLD-s aloe-t :D
2011. szept. 4. 20:38
 19/25 anonim válasza:
62%

A biorezonancia kamu. Kérlek olvasd el a már belinkelt cikket és próbáld értelmezni az ott elhangzott érveket.

[link]

Semmi alapja nincs, a biorezonanciások olyan alapvető kérdésekre képtelenek válaszolni, hogy hogyan is működik valójában, vagy mi rezeg valójában..

És persze minden gép gyártója elismeri, hogy termékük nem orvosi készülék és nem alkalmas semmi diagnosztizálására. Tessék utánanézni. Egy lehúzás az egész.

2011. szept. 5. 22:42
 20/25 anonim válasza:
48%
Ja és még valami, a biorezonanciát igenis használják gyógyításra is nem csak diagnosztizálásra. Igen sok helyen. Aki még ezt se tudja annak végképp nem kell semmit a szavára adni.
2011. szept. 5. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!