I-es típusú cukorbetegségből hogy lehet meggyógyulni?
En nem hiszek a csodakban. Amiben hiszek, az a valtozas, mert valtozas az MINDIG van, es hiszek az emberi elme hatalmas erejeben.
Az emberi elme 'csodatevo' erejet megfigyelhetjuk Morris Goodman-on. A pali lezuhant egy repulovel, eltort a nyaka 2 helyen, geppel etettek, itattak, lelegeztettek, es a pislogason kivul masra nem volt kepes. A net tele van a tortenetevel, amit jol dokumentaltak. Ha ezt valaki hokusz pokusznak hivja, azt csak sajnalni tudom.
Keress ra, Morris Goodman, vagy 'the miracle man' - re es olvashatod a tortenetet.
En ugy vagyok ezzel, hogy ha lathato, erezheto serulesekbol (torott csont, nyilt seb stb) a test kepes felgyogyulni, akkor a szemmel lathatatlan (mert nem latjuk a sejteket, ahogy inzulint allitanak elo stb) betegsegekbol meginkabb kepes. En ezert azt mondom, hogy ne add fel. Ne hallgass a szkeptikusokra, menj es kutass es addig keresgelj, amig a sajat borodon nem tapasztalod, hogy van vagy nincs gyogyulas. Ha csak hatradolsz a szekben es belenyugszol, hogy nincs gyogyulas, mert a gyikon azt irtak, akkor nem is fogsz meggyogyulni. Viszont ha felveszed a harcot es felkutatsz minden felkutathato lehetoseget, ami segit neked a gyogyulasban, akkor ket lehetoseg lesz:
1. meggyogyulsz es orulsz
2. nem gyogyulsz meg, de elmondhatod, hogy te mindent megtettel ami toled telheto - es ez a fontos, az hogy az eletunkben mindig a 100%ot adjuk, nem masok miatt, hanem magunkert.
csodalatosgyogyulasok.hu
itt több embert is találsz aki meggyógyult belőle, és azokat is akik segítettek nekik
Együttérzek veletek. 12 évesen lettem cukorbeteg, azaz 6 éve, és egyik pillanatról a másikra. Senki nem volt a családban cukorbeteg, nem örökölhettem, nem voltak hasnyálmirigy problémáim, komoly megfázásom, semmi, és senki nem tudja miért állt le az inzulintermelésem.
Nagyon örülnék, ha lenne valami, ami végleg gyógyítaná a betegséget. Örülök a kísérletezéseknek, remélem pár éven belül kigyógyulhatunk az 1.-es típusú cukorbetegségből.
Ez a szigetsejtek beültetéséről, csak egy lehetőség, de érdemes elolvasni a link alatti cikket:
Andreas Moricz: A csodálatos máj- és epehólyag tisztítás című könyvét ajánlom.
Ha megtisztul az epe és a máj, rendbe tudja hozni a szervezet az egyéb emésztési zavarait, hiszen a cukor is egy emésztési zavar.
Andreas Moricz, másik könyve SOHA TÖBBÉ CUKORBETEGSÉG!
A lényege, hogy csökkenteni kell a gyorsan felszívódó szénhidrátok bevitelét és a tej és hústermékeket.
Életmódváltással mindkettőt, gyógyíthatónak tartja az I-es és a II-es típusú cukorbetegséget is.
Ne add fel a reményt, soha!
A szervezet csodákra képes, én egy epeműtéttől mentettem meg magam a könyv segítségével és most gyógyítom magam a cukorból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!