Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » I-es típusú cukorbetegségből...

I-es típusú cukorbetegségből hogy lehet meggyógyulni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 13:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

érdemes elolvasni:

[link]

2011. szept. 1. 13:53
 2/16 anonim ***** válasza:
I-tipusból sehogy.... ez ugyanis a langerhans szigetek működésének teljes hiánya, vagyis nincs inzulin a szervezetben.
2011. szept. 1. 13:55
 3/16 anonim ***** válasza:
Sehogy (bárcsak meg lehetne)
2011. szept. 1. 13:55
 4/16 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert volt már, akinek sikerült, bár nem bízom a csodákban, de mégis történnek esetek, amire az orvosoknak nincs válasza. Gyógyultak meg már súlyos rákbetegek is, akiknek 1-2 éve volt hátra az orvosok szerint. Folyton kutatok az interneten, hátha valami használható tudásra akadok, de sajnos rengeteg ismeretlen eredetű "csodaszert" árulnak, amikben egyáltalán nem bízom meg.
2011. szept. 1. 14:02
 5/16 anonim ***** válasza:
44%
A ganoderma gombát évezredek óta használják gyógyításban, japánban rákgyógyszerként is. Nekem vannak ismerőseim, akik, ha nem is gyógyultak meg teljesen a cukorbetegségből, de jelenősen javult az állapotuk, de van olyan is, egy közeli barátom, akinek már egyáltalán nem kell az inzulin, ezért ajánlottam a linket
2011. szept. 1. 14:05
 6/16 anonim ***** válasza:
18%
Nem hiszek abba, hogy valakinek sikerült. Orvosokban bízok, ha ők azt mondják, hogy van rá gyógyulási lehetőség, akkor van csak. Nem bízok semmiféle boszorkányos gyógyfűvekben, többet ártanak, mint segítenek szerintem.
2011. szept. 1. 14:06
 7/16 anonim ***** válasza:
Hát abból sehogy bár most kísérleteznek mindenfélével...talán 15 év múlva rátalálnak a megoldásra
2011. szept. 1. 14:08
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a linket is, el fogom olvasni.

Borzasztóan el vagyok keseredve, 2 gyerekkel 25 év betegség után jönnek elő sorozatban a szövődmények, pedig ahogy tudok, vigyázok magamra. Szeretném még megérni, hogy legalább végeznek az iskolával :(

Tudom, hogy a gazdaságnak nem érdeke, hogy az emberek egészségesek legyenek, hiszen akkor nincs szükség annyi orvosra, annyi gyógyszerre, annyi gondozásra, annyiféle élelmiszerre stb. Majd ha a nagyokosok és pénzéhesek családját is tizedelni fogja a betegség, talán átgondolják.

2011. szept. 1. 15:07
 9/16 anonim ***** válasza:
Vannak eredmények, hogy szigetsejteket ültetnek át az immunrenbdszer elnyomásával, bár ez még kísérleti fázisban van. Viszont azok, akiknél elvégezték, meggyógyultak a cukorbetegségtől.
2011. szept. 1. 19:15
 10/16 A kérdező kommentje:
Ez de jó hír!
2011. szept. 1. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!