Hatásos a homeopátia?
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 21:41
1/8 anonim válasza:
Épp mint a placebo, csak drágább.
3/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Megkérdezhetem,hogy milyen betegségben segített?
2011. jún. 26. 22:23
4/8 anonim válasza:
Nekem a megfázás elleni, a nyugtató hatású, a görcsoldó hatású, a gyulladásra való.
5/8 anonim válasza:
Megfázásra, torokgyulladásra ajánlottak valami homeopátiásat a gyógyszertárban.
Egyáltalán nem használt.
Aztán utánaolvastam neten, és felháborít, hogy a gyógyszerész ilyesmit ajánlgat. Még jó, hogy egy ismerőstől kaptam normális szert, különben egész hétvégén szenvedtem volna a hatóanyag nélküli homeopátiás szer miatt.
6/8 A kérdező kommentje:
És krónikus betegségeknél is hatásos?
2011. jún. 27. 10:50
7/8 anonim válasza:
Főleg krónikus betegségeknél és allergiásoknak használ. Ezek a homeopátiás készítmények minimális hatóanyagot tartalmaznak, de beindítják a szervezet öngyógyító képességét. Nekem a lányom nem hitt benne, most meg ha beteg már kéri,mert tudja hogy használ. Például egy lázas betegségnél a gyógyulás nagyon lerövidül. Megelőzésre is kiváló.
8/8 Kriszta7 válasza:
Egyértelműen hatásos.
Gyakran az a baj, hogy a patikus nem a megfelelő szert adja, mert nincs idő kérdezgetni a beteget a tüneteiről, anélkül pedig nehéz eldönteni melyik a legjobb szer az adott állapotú betegnek. Vagy csak egyszerűen nem ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!