A kender teában illetve süteményben milyen betegségekre jó? Tehát úgy értem hogy van különbség a szívás és az evés között.
Figyelt kérdés
Igen, tudom hogy illegális nem is szívtam és nem is ettem még sose csak érdeklődnék.2009. márc. 25. 17:41
12/20 A kérdező kommentje:
Mivel ez illegális (a fogyasztás nem csak a megszerzés és tartás) ezért nem válaszolok a kérdésre ahogy más se tenné szerintem egy ilyen oldalon.
2009. márc. 28. 20:42
13/20 anonim válasza:
nálatok azért is buntetnek ha te mondjuk elszívsz egy ilyen cigit? nálunk a gyerekek utazás kozben a busz hátuljában szívták a gyerekek a jointot.ha ezen az oldalon írsz valamit arról ki fog tudni és nem bántunk vele senkit?
14/20 anonim válasza:
Attól még, hogy válaszolsz nem visz el senki pisitesztre nyugi:)
Egyébként itt van egy oldal ahonnan lehet kendermagot rendelni: [link]
Nem ültetni, hanem fogyasztani:)
15/20 anonim válasza:
attól, hogy valaminek a tartása illegális , nem biztos, hogy az a legrosszabb dolog a világon, csak éppen a felsobb szervek ezt tiltották meg, mivel ebbol nincs az államnak haszna.ettol fuggetlenul mi azért elvitatkozhatunk rajta.szerintem az alkohol sokkal veszélyesebb lehet, ha túlzásba viszik, de talán egyes pszicholeptikumok vagy akár antidepresszánsok. kulonosen az egyén számára ha figyelembe vesszuk, hogy hányan kovetnek el ongyilkosságot ezek hatására?hollandiában miért legális?és ha a magja gyógyhatású , akkor a fu mint "konnyu drog" miért olyan káros?
16/20 A kérdező kommentje:
Senki sem vitattam itt a kender pozitív hatásait sőt ez a kérdés éppen arról szólt. Én is teljes mértékben egyet értek vele hogy amíg lehet venni mindenféle mérget addig egy növényt tiltanak ami halált a legeslegritkább esetben okoz. Úgy tudom hogy csak sütiben van reális esélye a túladagolásnak mivel ott a szárat és a levelet használják és megkívánhat az ember többet. De ez az alkohollal vagy cigi miatt elkövetett bűncselekmények és halál/sérülések számának a napi szintjéhez sem ér fel. Legalize it! :)
2009. márc. 30. 20:42
17/20 anonim válasza:
A szárat és levelet nem használják mivel nincs megfelelő THC tartalma. Mindig a virágzatot. Azért lehet túladagolni mert később hat és nem tudod belőni a mennyiséget. Fűnél a túladagolás csak ájulást vagy hányást jelent, nem lehet belehalni max. ha ez utóbbiba belefulladsz. Nem kioktatás volt csak + infó:)
18/20 A kérdező kommentje:
Én pedig tájékoztatlak korrekten h rosszul tudod. [link] konkrétan a "a vajban megpárolt fű (ez nem 40 gramm fű, hanem 40 g levél és szár)" mivel sütibe ez is bőven jó és ha utána olvasol meglátod h mindenhol így említik meg mert így kell csinálni különben elég drága mulatság lenne még akkor is ha saját termés. ;)
2009. márc. 31. 18:52
19/20 anonim válasza:
Teában és süteményben a rákbetegeknek való, akik végső stádiumban a fájdalmaikat akarják csillapítani.Illetve a kemoterápiával járó kínokat is nagy mértékben csökkenti.
20/20 anonim válasza:
Nade nade....
Én már lassan 20 éve használom a kendert.Hol szivom,hol eszem,hol iszom,hol vapozom,hol meg csak csodálom.
Leghatásosabb gyógyszer a kender.
Száraz kendervirág,Olaj,tinktura,süti,szivás,tea.Mind mind máskor és másra.
azt,hogy hollandiában legális a kender ezt felejtsük már el!Dekriminalizált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!