Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Pattanások után pigmenthiány/p...

Pattanások után pigmenthiány/pigmentfolt?

Figyelt kérdés
már régóta szedem a szemöldök meg oda is figyelek rá, de megjelennek néha pattanások kzötte, meg néhány nagyon pici fölötte. Kb féléve egy fehéreseb folt jelent meg ami valószinüleg a gyulladás miatt van (ami nem is olyan nagy gyulladás..) na szal hogy tűntessem el a fehéres pigmentfoltot?
2011. máj. 31. 18:03
1 2
 11/16 anonim válasza:

Bocsi, kicsit hosszúra sikerült, de ez még kimaradt:

nekem is van a szemöldököm felett(most főleg ott). Arcon, intim területen a leggyakoribb, de bárhol máshol is lehet a testeden.

2011. júl. 4. 15:58
 12/16 A kérdező kommentje:
nem hiszem h vitiligóm van, mert nekm máshol nincsnenek ilyen foltok.. max a combomon van egy kisebb fehéresebb folt ami halványabb is..
2011. júl. 4. 18:44
 13/16 anonim válasza:
Még mindig előző vagyok.... Mindenképp menj el vele bőrgyógyászhoz!!! Ő biztosra megmondja, hogy vitiligo vagy sem! Addig felesleges barnítóval meg alapozóval takargatnod, míg nem tudod mi az. Különben meg attól, hogy eltakarod, még ott van.... Szóval irány a bőrgyógyász, a lehető leghamarabb! Ha netán vitiligo lenne, még akkor is van esélyed, hogy gyógyítható, ha megtalálják, hogy mi okozza! Ha nem vitiligo, hanem valami más akkor a bőrgyógyász tuti ad rá gyógyszert és hamar elmúlik! És lehet hogy a problémás bőrödre is adna valami kencét! Egyébként szerintem a pattanásaidhoz semmi köze... Mindenki volt serdülő, mindenkinek voltak pattanásai, de nem lenne szabad, hogy emiatt fehér foltos legyen az arcod!
2011. júl. 5. 10:25
 14/16 A kérdező kommentje:

oks ak elmegyek.. am egyáltalán nm vok pattanásos, csak néha előjön 1-2 :D szal ne ugy képzeljd el mint akinek tele van az arca pattanással meg minden cucal :P

am ak tél el megyek köszi :)

2011. júl. 5. 14:35
 15/16 anonim válasza:
Értem... könnyen meglehet, hogy nincs semmi komoly bajod és tényleg el fog múlni magától, de jobb meggyőződni róla, hogy tuti nem vitiligo, és azt csak az orvos tudja biztosra! Remélem, hogy rendbe jön az arcod! Írnál, ha tudsz valami eredményt? Addig is szorítok, hogy nem vitiligo legyen....
2011. júl. 5. 16:50
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi, de sztm nm most fogunk menni mert még anyumnak nem is említettem h menjünk el :/
2011. júl. 7. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!