Nagyméretű pigmenthiány intim részen, de mit lehet vele tenni?
Figyelt kérdés
Kb 10 cm-es fehér pigmentfolt (fehér) van egy intim pontomon. Képet nem rakok fel, mert egyrészt nem publikus, másrészt meg biztos hogy lenne aki felrakná valami szennyoldalra, úgyhogy ne is kérjétek.2011. aug. 28. 14:48
1/4 anonim válasza:
Semmi extrát, ha valaki szeret, úgy fog szeretni ahogy vagy, fogadd el önmagad, te ettől vagy különlegesebb mint bárki más, ráadásul ez olyan dolog, amit csak az fog tudni, akit igazán a bizalmadba fogadsz...szerintem nem probléma, sőt! Engem kifejezetten izgatna, ha a fiúmról olyat tudnék amit csak én tudhatok...Ne akarj vele semmit csinálni, nem olyan nagy probléma ez majd meglátod
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz, de számomra mégis olyan visszataszítóan gusztustalannak tünik a látványa...
2011. aug. 28. 16:26
3/4 anonim válasza:
ha nagyon nagyon idegesít esetleg megpróbálhatsz barnítókrémet kenni oda és akkor nem lesz annyira feltűnő...:/ de tényleg ne aggódj emiatt :)
4/4 anonim válasza:
kenj rá naptejet vagy barnítókrémet ! vagy lézeres kezelés , idegesítő dolog ez de magától ( attól függ hány éves vagy ) nem fog elmúlni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!