Mitől gyógyul meg a leggyorsabban egy seb?
Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 08:25
1/20 anonim válasza:
A és C vitamin. Feltéve, ha nem vagy diabéteszes.
2/20 anonim válasza:
gyógyszertárban kapható sebkenőcs, a noname fehér tégelyes gyógyszertárban kevert a legjobb a tapasztalataim szerint
(ujjom bevágtam pár centi hosszan,dokihoz nem jutottam el,varrni kellett volna,de ezzel a kenőccsel meg szorosan kötve már csak egy vékony csik látszik
3/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:) és amúgy ha mondjuk napoznék, az nem segít? :D:$
vagy a körömvirágkrém?
2011. máj. 25. 09:18
4/20 anonim válasza:
Az erős UVb nem tesz jót. A körömvirág nagyon jó.
5/20 anonim válasza:
Azért vigyázni kell, nyílt sebre nem steril készítményt lehetőleg ne tegyél. A körömvirágkrém nem steril, és tény, hogy remek gyulladáscsökkentő, de sebre nem kenném. Emellett allergizálhat is.
6/20 anonim válasza:
nyilt sebre nehoyg tegyél körömvirágkrémet
gyógyszertár,sebkenőcs,300 forint,streil
attól 3-4 nap alatt összehúzódik,addig kerüld a vizet is
milyen seb egyébként?
7/20 A kérdező kommentje:
egy olyan seb, ami ilyen pattanás szerűségből lett, amiben igazábból víz volt.. mindegy nagyon problémás kis undorítóság volt, kinyomtam, és lejött a felső bőrrétegem.. ráadásul az arcomon. :(
2011. máj. 25. 11:26
8/20 A kérdező kommentje:
és az a rendes neve is, hogy steril sebkenőcs?
2011. máj. 25. 11:27
9/20 anonim válasza:
Arra tehetsz koromviragkremet, valoszinuleg csak a felso hamreteg serult, semmi bajod nem lesz tole.
10/20 A kérdező kommentje:
Juuj köszi.:) de amúgy már voltam bőrdokinál és elmondta ennek a nevét, de már nem emlékszem rá és írt fel krémet.. úgyhogy minden ok, ja meg bekente valamivel, aminek szintén nem tudom már a nevét :D
2011. máj. 26. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!