Hogy lehet egy sebet a lehető leggyorsabban begyógyítani?
Figyelt kérdés
Most szedték ki a szemölcsömet a sarkamon, és a sebész egy hatalmas krátert hagyott maga után. Ránézni sem bírok a saját lábamra, szeretnék minél előbb normálisan talpra állni. Mi tudnék tenni ennek érdekében?2010. nov. 6. 11:41
1/7 anonim válasza:
Nevetni vagy oklendezni fogsz, de sajat pisid hamar begyogyitja. naponta tobbszor. Nem kell tapasz csak kend be es szaradjon meg.
2/7 anonim válasza:
hülyeség helyett: patikában kérj valami hámosítót vagy aloe vera növényből a levet kend rá, de ezt sem ártana a gyógyszerésszel megvitatni, ajánlja-e
3/7 anonim válasza:
FromOz nem írt butaságot!!! Viszont az aloe vera levél zselés belseje is csodákra képes.
Az első válaszhoz: nem gusztusos, sokan meg is botránkoznak, de nagyon hatásos módszer. Tapasztalatból mondom. Nekem könnyebb dolgom volt, a kezemen volt egy álladóan visszarepedő seb, idős néni ajánlotta, és kipróbáltam mondván vesztenivalóm nincs. Örülök, hogy hallgattam rá.
4/7 anonim válasza:
aloe vera tényleg jó, bár én azt csak kisebb sebekre szoktam.
meg a seb szélére (nem bele a sebbe!) körömvirágkrém, az is gyorsírja a hámosítást.
5/7 anonim válasza:
Szedj multivitamint, én a sebet nem kenegetném semmivel.
Állítólag a Bioptron lámpa is jó, csak nagyon drága.
6/7 anonim válasza:
A lándzsás utifú is jó sebgyógyító.
7/7 anonim válasza:
A Szent Grálból 1 deci víz 4 mp alatt begyógyítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!