MCkenzi torna videót, leírást hol találok a neten?
Szia!
Ez nem egyszerű sajnos. Én hetekig kerestem, de a maximum is az volt, hogy youtube-on találtam pár videót ami csak megközelíette, hogy valami ilyesmi, de a hozzászólók között is sokan leírták, hogy szinte egyik sem eredeti mozdulatsorok! Nyilván ezek angol nyelvűek. Van még egy pdf amit találtam:
[link] címről tudsz letölteni némi kis segítséget. De ez szinte semmi sajnos.
Megvan ennek az oka is. A McKenzie torna személyre szabott. Tehát egészségi állapotodtól függ, hogy milyen gyakorlatokat végezhetsz. Ha nagyobb problémád van, akkor mindenféleképpen keresd fel a [link] oldalon a szakértőket. Van az V. kerületben egy referenciarendelő is. Csak jókat hallottam eddig róluk. Ott megtanulható ez a metódus.
Jobbulást!
Így már értem mire kell.. én is ezért kerestem, de visszatértem a callneticshez. A csípőm és a forgóm rettentően fáj néha, ami vicc így 25 évesen. A gerincem pedig nem nagyon bírja a strapát. De ajánlom neked ezt az oldalt. [link] egy rakat fitnessz dolog van, de vannak közte gerinctornák is. Le tudod ingyen tölteni (csak néha lassan..). Van közte fitlabdás (ami nagyon jó a gerincnek) és valahol a 2008as postok között megvan a callnetics könyv is pdf-ben. *****
Szerintem olyan tornát válassz ami nem terheli meg a gerinced és a csípődet. Én ezért választottam a callneticset. Lassan, kicsiket.
Jobbulást kívánok!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Mckenzie R.: Treat your own back
angol, de ez elég részletes, ha hátfájás miatt kell.
Videó amúgy tényleg nincs fent sehol.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!