Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Körömgomba ellen (lábon)...

Körömgomba ellen (lábon) milyen természetes gyógymódokkal lehet küzdeni? Milyen gyógynövényeket és hogyan kell alkalmazni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 08:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Élelmezésügyi és táplálkozás-kutatók mindig folytattak vizsgálatokat, Szent-Györgyi Albert könyveiben találtam visszautalásokat ezekre a vizsgálatokra. Azért kb. 1960 körül, mert a második világháború után a mezőgazdaság bevezetett, és nagyon sokszor indokolatlanul sok vegyszert használt a termesztéshez( profit-éhség). Ugyanis a műtrágyák csak rövid ideig képesek kifejteni hatásukat, mert felborítják a természet egyensúlyát. Ezért mindig több mennyiségben, és egyre több fajta műtrágyát használtak, plusz rovarirtók tömegeit juttattták a talajba, így elértük hogy mára a megtermesztett élelmiszer alapanyagok már akkor nem tartalmaznak tápanyagokat, amikor még 100%-ban kellene rendelkezniük ezekkel. Nem beszélve a feldolgozás során alkalmazott élelmiszer ipari technológiákról, ahol még a maradék pici vitamintól is megszabadítják a növényeket. Aztán hazavisszük ezeket, hűtőbe rakjuk, fagyasztjuk, agyon főzzük, csoda hogy ennyi beteg ember van? Szerintem nem.

És azért nem lehet hallani ezekről az információkról, mert jól el vannak dugva a nagyközönség elől. Mit gondolsz, egy terápiás értékű multi-vitamin készítményen miért nem szabad olyan utalásnak feltüntetve lennie, hogy arra azért van szükség, mert a normális mindennapi táplálkozással már nem juthatsz hozzá azokhoz a mennyiségekhez? Azért, mert a gyógyszeriparnak mindenhova elér a keze, és el tudja érni hogy olyan jogszabályok és törvények szülessenek, ami csak az ő érdekeit szolgálja. A tv-csatornákon csak olyan reklámokat láthatsz, amihez neki van köze.

Egyszerűen nem adhatnak le olyan műsorokat, ahol a valóban hatásos természetes módszerek szerepelhetnek, mert akkor tönkre menne az adott műsorszolgáltató.

Ilyen a világ ahol élünk, mindenkinek magának kell rájönnie arra, hogy mennyire át vagyunk verve.

Ha nem vigyázunk, akkor azokkal az ételekkel tesznek beteggé bennünket, amiket nap mint nap fogyasztunk. Mindenben ott vannak a glutamátok, a rengeteg cukor, tartósítók, állagjavítók, és sorolhatnám tovább.... amik pl. rákot okoznak. A gyógyszeriparnak az a célja, hogy minél több beteg ember legyen, és a gyógyszereiket fogyasztva növeljék az ő bevételeit. Ezt már olyannyira gátlástalanul teszik, hogy az már teljesen nyilvánvaló mindenki előtt, mégis szemet húnyunk előtte, számomra érthetetlen hogy miért.

Én már megtapasztaltam az egyik lehetőségnek ( a vitamin-terápiának ) a csodálatos következményeit, engem már nem tudnak átverni. 9. éve folyamatosan ellátom a magam és családom szervezetét ezekkel az anyagokkal, és egyáltalán nincs már semilyen egészségügyi problémánk azóta. 48 éves vagyok, mások ebben a korban 10 féle gyógyszert szednek, és mégis minden bajuk van.

Bocs hogy megint hosszúra sikerült.

2011. máj. 20. 07:56
 22/24 PANZERGENERAL válasza:

Láncfűrésszel...

figyu, ha tőből levágod a lábad,... na az tuti nem nő vissza... :-)

2011. máj. 25. 19:50
 23/24 wapo ***** válasza:

A C vitaminból nem árt a sok. Szentgyörgyi Albert anno azt nyilatkozta, hogy úgy kellene árulni a boltban mint a lisztet, vagy a cukrot. Ő naponta kanálszám ette a saját maga által előállított C vitamint.

Az RDA álltal javasolt napi vitaminszükségletről csak annyit, hogy azt az 1940-es években állapították meg német kutatóorvosok. Az akkori vezetés utasítására precíz emberkísérletek útján. Mégpedig a célból, hogy a frontra-tengeralattjárókra kiküldött katonáknak mennyi az a minimum vitaminmennyiség amit adni kell, hogy számottevő egészségkárosodás nélkül kibírják.

Ma ez az AJÁNLOTT mennyiség. Tehát ha nem az életben maradásod, hanem az egészséged a cél akkor jóval több kell belőle.

2011. júl. 15. 18:59
 24/24 anonim ***** válasza:
Előzőnek: örülök hogy más is veszi a fáradtságot, és utánanéz dolgoknak
2011. júl. 20. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!