Milyen házi gyógymódokat ismertek?
Arra lennék kíváncsi, ki milyen házi gyógymódokat ismer. A gyógyszerek iszonyat drágák, és ilyen bizonytalan időjárásban mindig beköszön valamilyen betegség... aki tud, elkészítési módot s írjon kérem :)
Én csak a magam bajára ismerek egyet - cukrozott hagymalé köhögésre - de szeretnék ebben a témakörben tájékozottabb lenni. Ha nem muszáj, gyógyszerért se kelljen fizetni, a természetesebb megoldás mindig jobb (pl. nekem gyógyszer nem mulasztotta el a köhögést, csak a hagyma xD).
Előre is köszönöm mindenkinek^_^
irj egy mailcimet,pont a napokban bukkantam egy könyvre ami nagyon sok betegségre ir házi gyógymódot
(persze súlyos esetekre korház kell)
estig nem vagyok,de este szivesen elküldöm pdfben:)
Ismerősöm minden nap 1 ek. mézet diktált bele a gyermekébe, soha nem kapott influenzát! A méz erősíti az immunrendszert.
A "Csipkebogyótea hibiszkusszal" (ritkán kapható abc-ben) valódi csipkebogyóból készül = tele van C vitaminnal.
Fokhagyma nyersen, ill. a pálinka állítólag csökkenti a vérnyomást, a vörös bor emeli.
Egy pici pohárka pálinka jó a gyomorra,ezt tapasztaltam,ugyanígy a Jägermeister,bár az a lelki panaszokat is enyhíti a harmadik pohár után... :D
Egyébként ami nekem eddig százezerszázalékosan bevált és meleg szívvel ajánlom:
Kamillatea - gyomorra, torokra, megnyugtatásként
Citromfű (ez nálam az abszolút favorit) - gyomor, alvászavar,idegesség
Fokhagyma - immunerősítő
Tyúkhúsleves - mindenre jó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!