Szívbajokra valami házi módszert ajánlana valaki?
Nos kedves mindenki. Bővebben is megmagyarázom. Pontosabban a vérnyomásommal van egy kis bibi.
Pontosabban, hogy a felső értékem kiugróan magas, még az alsó vészesen alacsony.
Megsúgom, hogy igen túlsúlyos vagyok, rajta vagyok a fogyáson, de ezen felül még mivel tudnék alakítani ezen? Valami étel, vagy valami innivaló, gyümölcs ami segíthet?
Kávézni szoktam, de az csak a felső értéket emeli meg, ami már így is magas, meg a szédüléseimet mulasztja el. Szóval azt hiszem ez nem a legjobb módszer amit tehetnék.
Előre is köszönöm.
L/17
Javaslom a háziorvos megkeresését és bármennyire is utálod, gyógyszer szedését, 1960-as években indult Framingham tanulmány óta elég egyértelműen kiderült, hogy a magas vérnyomás igen erős rizikófaktora a Stroke-nak, infarktusnak és szinte minden szervedet károsítja. A túlsúly és a magas koleszterin szint még inkább növeli ezt a veszélyt. Hidd el, akármennyire is utálod a tablettákat, nem véletlenül vannak... Bár szerintem ebben a topicban hiába beszélek ilyenről, úgyis kinéznek innen :)
Addig pedig múlasszuk el a rákunkat jádeköves masszázzsal, szívinfarktus ellen pedig fogyasszunk grapefruitmagcseppet...
2. válaszoló!
Nem azért vagyok a gyógyszerek ellen mert nem szeretem szedni. :] Egyszerűen csak nincs kedvem most anyumra ráhozni a szívbajt, hogy már megint valami bajom van, és gondoltam megpróbálkozok először házilag kikúrálni magam. Ha nem sikerül, hát irány a doki...
Másik két válaszolónak pedig köszönöm! :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!