Mi a véleményetek a homoopátiás bogyokról?
Vágó István Nincs benne semmi? Mit gondoltok róla?
Szerintetek így van, vagy tényleg hatásosak?
Tapasztalatok?
Ennyi a véleményem...
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__alternativ-gyogyitas..
Na akkor én vagyok az ellenpélda, több alaklommal is a homeopátia segített. Tüszős mandula gyulladásomra 3 féle atibiot adott a doki, de amint abahagytam a szedését már másnap lázas voltam. Ekkor vettem Angin-Heelt és lassan, kb. másfél hét alatt helyrehozott.
A télen asztmatikus köhögésem volt, az egyik direkt erre a problémára ajálott szer kb. 2 nap alatt teljesen elmulasztotta ezt a köhögést, amivel máskor 3-5 hétig küzdök.
Fiam 10 évesen iszonyú ugató köhögés miatt átesett egy csomó vizsgáalton, többféle antibiotikumot kapott és nem múlt, kiderült parlagfű allergia (a fülész doki meg végig arcüreggyulladásra kezelte!!!) kapott Aireus szirupot, semmit nem használt. kb. 3 hónap után próbáltuk meg a Natrium Muriaticum-ot és láss csodát, már két bevétel után elmúlt a köhögése és azóta másnak is ajánlotta, nekik is használt.
Fejfájásra a Spigelon nevű szert alkalmazom kúraszerűen. Amikor sokszor fáj a fejem, napi 3-at elszopogatok úy 5 napig. És segít.
Mindenkinek más a véleménye. De szerintem a dokik azért em támogatják, mert ők is részesülnek a gyógyszerpiac pénzkötegeiből. Ugye ez pont olyan kérdés, mint a védőoltások.
Egyébként egyre több olyan orvossal találkozni, aki elismeri, hogy ezek a szerek hatásosak, de ő nem ajánlhat ilyeneket, mert neki nem szabad... No comment
"Egyébként egyre több olyan orvossal találkozni, aki elismeri, hogy ezek a szerek hatásosak, de ő nem ajánlhat ilyeneket, mert neki nem szabad"
Miért ne szabadna? A homeopátiás szerek törzskönyvezett gyógyszerek, amiket csak orvosnak SZABAD alkalmazni, javasolni.
Amiket felsoroltál, azok kivétel nélkül tartalmaznak hatóanyagot. Bár a "Natrium Muriaticum" egy vicc, mivel közönséges konyhasó van benne. Tehát vagy placebó hatott, vagy te is csak egy ügynök vagy, aki próbálja menteni, ami menthető a szkeptikusok figyelemfelhívása után.
"Vitázni nem kívánok, csupán leírtam a tapasztalataimat. Szuper, hogy itt mindent szabad, csak szabadon véleményt nyilvánítani nem, mert mindjárt letámadnak a ráérő emberek."
Ennek a mondatnak fuss neki még egyszer! Nem szabad véleményt nyilvánítani, mivel szabad véleményt nyilvánítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!