Homeopátiás szereknek van mellékhatása?
Lehet velük ártani, ha rosszul vagy rosszat szed valaki?
Fokozhatja a tüneteket, pl. ha valaki depressziós(nak hiszi magát) és erre szed valamit, lehet tőle még sírósabb, elkeseredettebb?
A szert nem homeopata ORVOS javasolta, hanem egy homeopátiával foglalkozó ismerős (tulajdonképpen amatőr).
A beszélgetés tényleg megvolt.
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Akik nagy erőkkel bizonygatják, hogy nincs hatása, azok próbálták?
Nekem egyes szerek működtek.
Mandulagyulladást rendbe rakott, kisebb torokfájást is. Az influenzára egészen speciálisan hatékonynak bizonyult.
Amikor először kipróbáltam, nem hittem benne, most - bár pontosan értem, hogy milyen érvrendszer szerint nem kell(ene) működnie, azt mondom, hogy körültekintően, vagy kiegészítésként igenis hasznos.
Mellékhatást nem tapasztaltunk.
Akik azzal jönnek, hogy placebohatás, és csak azt hiszed, hogy gyógyít, azoknak üzenem: állatira nem érdekel, hogy végül a mandulám azért gyógyult-e meg, mert hittem benne, vagy azért, mert hatott. A végeredmény, hogy egészséges lettem rövidebb idő alatt, mint máskor.
Volt egy régi tepsim, abba szarattam a macskát bent. Aztán már nem volt macska, kitettem a tepsit az esőre pár évre, majd vízzel kiöblítettem.
Asszonyka megtalálta, megtetszett neki, elmondtam neki a történetet, majd kipucolás után finom süteményeket süt benne a mai napig.
Akkor mi most homeopátiásan macskaszart szedünk? Vagy kecske-vagy libszart? Mert azok is voltak a kertben.
Vagy ha elmosogatok, akkor utána homeós lesz a tányér levesem?
Ha az uszodába bedobok egy kénzt, az kezeli az úszókat? A fing pedig igazából nem is hat, de távolról már jótékony az emésztésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!