Milyen zenékre lehet jól relaxálni, elaludni stresszcsökkentés céljából?
Nekem van egy ősrégi indián zenés CD-m,és imádom!!!Képes vagyok rá elaludni,de nem azért mert rossz,hanem ahogy elindul a zene,én rögtön ott érzem magam a természetben,az indiánok,tábotűz körül.Csak az a baj,hogy már "rongyosra" hallgattam,és érdekelne valami más is.
Létezik pl.babáknak nyugtató,altató CD?Mert én olyat hallottam,hogy igen,és a felnőtteknek is nagyon jó,természeti hangok vannak rajta.Ilyet hol lehet beszerezni?Tud esetleg linket valaki?A másik,a komolyzene,de abból a relaxálósokban is előfordul 1-1 dobverés vagy valami,arra meg nem jó pihenni.Straussnak van egy Cd-je,az az egyetlen ilyen pihis számomra,azt is nagyon szeretem.Valaki tud még mondani előadókat,CD-címeket akármelyik témakörből?Nagyon jól jönne,mikor tiszta ideg vagyok!:S
Szia
Bár úgy látom neked igazából a komoly zene fekszik, mégis ajánlom, szánj rá időt és kóstolj bele a chillout, és longue stílusokba. Nagyon jókat lehet lazulni ilyen stílusú zenékre, előadót, és címet nem írok, de internetes rádiók közt tutti találsz majd ilyen adót!
Jó pihenést!
Relax!
http://www.youtube.com/watch?v=mpWMgkhx7yI&feature=related
...ez csak egy példa, de lehetnek eltérő ütemű, témájú track-ek...
Előző voltam.
Sounds of Nature – Summer Sunsets
Sounds of Nature – Mountain Paradise
Ezt a kettőt ajánlom, természet hangjai vegyítve lágy, gyengéd zenével, tuti siker, tesztelve :) Még akkor is bealszom rajta ha nem vagyok álmos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!