Ki volt már kineziológusnál? Használt? Működik? Pro-kontra érveljetek légyszi!
4 évig küzdöttem hasmenéssel. Az orvosok csak széttárták a kezüket.
A kineziológia 3 hónap alatt meggyógyított.
énis voltam 3 éve kb
egyszer voltam csak (igaz egy tizest ott hagytunk.. 3 óra beszélgetésért..) de fél évig jól voltam.
igaz utána 2 napig a fejem zavaros volt. de megérte
Szia!
az én keresztszüleim ezzel foglalkoznak,én nagyon érdekesnek találom,és akivel eddig beszéltem az pozitív véleményt mondott róla.
Persze valaki hisz benne.valaki nem(apám például mereven elzárkózik a témától,ugyanakkor el kell ismerni,hogy gyógyítottak már meg olyan beteget,esetleg enyhítették a tüneteit a betegnek,akinél az orvosok csak széttárták a kezüket...)
ha gondolod írj privit,tudok adni akár még címet is...
Használ! Működik!
Ha minden papírt meg akarsz szerezni hozzá, egy kisebb vagyonba kerül. Nekem kb. félmillába van durván.
Igény van rá sztem, de kell hozzá találékonyság/szerencse/nemtommi, hogy a kereslet és kínálat találkozni tudjon.
Szerintem már a képzés ideje alatt is sokat tanulhatsz önmagadról és az emberekről. Valószínűleg közben fog kiderülni, hogy alkalmas vagy-e rá, és majd a gyakorlatban, hogy hivatásszerűen is Neked való-e.
Én úgy tudom, hogy hasznosnak hasznos, ha jó emberhez kerülsz, mert nem mindenki tudja megtanulni.
Két ismerősöm is kineziológia rajongó és mind a ketten nekiestek megtanulni, de míg az egyiknek megy mint a karikacsapás a másiknak egyáltalán nem.
Vagyis van aki hiába tanul, megszakadhat akár, akkor is csak úgy lesz mint az eunuch. Tudja hogyan, de nincs mivel....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!