Járt már valaki kineziológusnál?
Sajnos minden "szakmában" vannak kóklerek, a természetgyógyászok között is. :( Mivel ez a hivatás mostanra divatos lett, fel is hígult, sok olyan van, aki nem éppen elhivatottságból csinálja.
Rengeteg féle problémán segít, saját tapasztalatom is van, de elég személyes jellegű, nem írnám ki ide. Az, hogy egy kezelés mennyibe kerül, függ attól is, hogy hol laksz. Gondolom, a 10-15 ezres budapesti lehet. Vidéken hallottam 5-6 ezres tarifákról is. Az sem mindegy, hogy az illető otthon, mintegy mellékesen, vagy egy méregdrága fenntartású gyógyító központban végzi e tevékenységét. Ez utóbbiaknál valószínűbb, hogy a fenntartó ellenőrizte is a végzettségét az illetőnek (hacsak nem saját a cég :) ) Egyébként ezt javaslom is, mielőtt rábíznád valakire magad, ellenőrizd, hogy valóban rendelkezik-e a szükséges végzettséggel. Én néhány évvel ezelőtt végeztem, az állami vizsgához szükséges volt államilag elismert természetgyógyász vizsga, ehhez kapcsolódóan életmódtábor "túlélése" és egy egészségügyi vizsga is. Az én tanáraim elég kemények voltak, sokan kiszóródtak a rostán menet közben.
Egy szó, mint száz, én csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!