Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Hogy gyógyíthatom meg magam...

Hogy gyógyíthatom meg magam holnapra(!)?

Figyelt kérdés
Az a gondom hogy tegnap elkezdtem köhögni(hurutos) és estére már a torkom is fájt. Ma már fejfájás+torokfájás+köhögés...Nagyon rossz! És holnap lenne a felvételi!!! Segítség! :((
2009. jan. 23. 12:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm annak idején betegen, majd 40 fokos lázzal és 2 törött lábbal ment felvételizni (igaz cipelték is eleget az emeletre meg vissza). Ennél nem lehet rosszabb a helyzeted;)
2009. jan. 23. 12:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Uhh. A legrosszabbkor, részvétem..

Torokfájás ellen: mebucain érzéstelenítős rágótabletta. Ezen kívül Algoflex forte, amely gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és láz ellen is jó ÁTMENETILEG!!!

Takonykór és köhögés ellen Neocitran porból készült lötty. Sok, nagyon sok C vitamin!

Mind-mind vénymentes, egy napig tünetmentes leszel, ha ezt mind magadba tunkolod, utána ORVOS!!

2009. jan. 23. 12:46
 3/10 anonim válasza:
100%
igyál meg 3x1 aspiric plusC-t!!!!Az nagyon jó!engem is helyretesz 1nap alatt!
2009. jan. 23. 12:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

rengeteg folyadék, ha lehet tea. olyan sokat igyál hogy félóránként menj pisilni. amíg csak nem undorodsz a folyadéktól igyál. sokszor a megfázást a kiszáradás is fokozza. már régen nem votlam beteg, mert amikor érzem hogy beteg lennék, egész nap csak iszok iszok és iszok. ha lehet teát.

Ja és ha lehet citrommal és mézzel.

2009. jan. 23. 12:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Kösziköszi.:)
2009. jan. 23. 12:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Engem forró tej mézzel tesz helyre!Amilyen meleget elbír a torkod úgy idd!Estére öltözz be és a nyakadat vmi sállal tekerd körbe!Lehet hülyén hangzik,de nekem mindig segít!
2009. jan. 23. 12:57
 7/10 inspector callahan ***** válasza:

Nekem az szokott használni torokfájás ellen, ha meleg vízben feloldok sok konyhasót és szódabikarbónát, majd ezzel az oldattal gargarizálok. Az íze nem a legjobb, szóval ne nyeld le. Utána egy ideig ne egyél-igyál.

Jobbulást!

2009. jan. 23. 13:07
 8/10 anonim ***** válasza:
A melegtől a torkod még jobban bedagad tudj róla. A gargarizálás jó, és jó még a pirított kenyér is, mivel érdes, sok baktériumot letakaríta torkodról.
2009. jan. 23. 13:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak gyógyteát igyál, böjtölj, pihenj, egyél C vitamint.
2009. jan. 23. 20:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megfogadtam a tanácsokat, ma már csak köhögök(de azt nagyon)...A felvételi is jól sikerült!:)) Nagyon köszi!:)
2009. jan. 24. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!