A fokhagyma tényleg jó a bélféregre?
Figyelt kérdés
Gyanítom cérna gilisztám van! Ne mondjátok légyszives, hogy menjek orvoshoz mert sajnos nem tudok! Másik városban vagyok, mint ahol lakom!
Előre is Köszönöm!
2010. dec. 16. 18:28
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy a köpölyözésnél egy fokkal jobb, de meggyógyulni sajnos nagy valószínűséggel nem fogsz tőle, ha tényleg cérnagilisztád van. Orvoshoz menni tudsz azért szerintem, én is kértem már segítséget távol az állandó lakhelyemtől.
2/3 anonim válasza:
Gyerekkoromban anyám elvitt orvoshoz,mivel túl sovány voltam.
állítólag gilisztás.
Mit írt a doki.
Nem gyógyszert.
Fokhagymát ajánlott.
Azóta is imádom.
3/3 Platypus válasza:
A fokhagyma kétes értékű megoldás, lehet hogy beválik, de inkább nem. Menj minél előbb orvoshoz, egy hét ide vagy oda nem számít sokat. De ha már hazardírozni akarsz, vegyél állatpatikában ivermectint, vény nélkül kiadják. Ugyanezt a szert adják embernek is(az adagoláshoz mindenképpen meg kell kérdezned egy orvost).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!