Nemrég beleléptem valamibe, és nagyon fáj a lábam. Próbáltam kiszedni de nem találtam a lábamban semmit. Mit tegyek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Pár napja beleléphettem valamibe,mert mostanában érzem,hogy fáj a lában és szúr,amikor jobban rálépek a sarkamra.(ott fáj).Kiáztattam már a lábam és próbáltam megtalálni azt a bizonyos "valamit" de semmi.Fel van dagadva is,és meg van keményedve.
Az volna a kérdésem,hogy mit tegyek rá,hogy kicsit elmúljon,vagy hogy próbáljam meg kiszedni?
Már nem tudom mit csináljak,eléggé fáj :(
14/L
2010. dec. 15. 20:51
1/2 anonim válasza:
Nem biztos hogy beleléptél valamibe mert nekem is volt már ilyen ha beleléptél volna valamibe akkor ásztatással ki jött volna javaslatom valami jó kamillás krém meg vatta + sebtapasz kend be a fájós részt majd rá a vattát a vattára a sebtapaszt Így enyhül a fájdalom érzet ha nem múlik akkor legjobb ha elmész az orvoshoz.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) mostanában már nem fáj annyira,hogy kezeltem,szerintem akkor bele sem léptem semmibe,egyszerüen csak fájt.lényeg,hogy elmúlt :)
2010. dec. 18. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!