Mi a véleményetek a Power Balance hologramos karkötőről? Tényleg növeli a sport teljesítményt?
Kipróbáltam az egyensúly tesztet,és alig hittem el:annyira stabilan meg tudtam tartani magam,hogy már meg is rendeltem egy karkötőt.
Nem tudtam,mi az,biztosan nem csak bebeszéltem magamnak....
Lyukas a dobhártyám,az orvos szerint azért szédülök szinte állandóan.A karkötő viselésekor teljesen megszűnt a szédelgésem!
De ez csak az én tapasztalatom,embere válogatja,kire hogy hat...
Mint irtm, felulvizsgalas alatt volt a Power Balance hologramos karkoto november ota.
Most kijott az eredmeny, semmit nem hasznal semmire. A gyartok is vegre elismertek.
Itt Au-ban matol fogva tilos oket arulni, es a kifizetett penzt vissza lehet igenyelni.
Ez a mai cikk errol:
igen, javul tőle, a hamistól is, mert nem az a lényeg, hogy hol gyártják, hanem hogy mennyire hiszel benne
vagy egy egyszerű teszt
szorítsd össze olyan erősen a mutatóujjadat a hüvelykujjaddal, ahogy csak tudod, és kérj meg valakit hogy teljes erőből húzza szét a 2 ujjad. elvileg sikerül
most megfogod a karkötőt, és ugyanezt megcsinálod, sokkal nehezebben tudja széthúzni, vagy szét se tudja húzni!! ez komoly!
nekem ez a hamissal megy!! (ami nem 7ezer, hanem csak 1000 ft!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!