Bioptron lámpánál, melyik szín mire jó?
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 12:47
1/10 anonim válasza:
Van jópár. Mindet soroljam ide, vagy képes vagy megnézni a gugliban?
2/10 A kérdező kommentje:
Ha a google-n találtam vna, nem írok ide. De köszi..
és választ várok:S
2010. dec. 12. 10:12
4/10 anonim válasza:
No, akkor bemásoljam, vagy megnézed?
5/10 anonim válasza:
Egyik szín se jó semmire! Teljesen mindegy melyikkel világítod meg magad! Egyszerűen placebo, azzal segít, hogy hiszel benne. Csak egy rohadt nagy átverés, amivel pénzt lehet kicsalni az emberekből.
26F
6/10 anonim válasza:
26F! Ne legyél már olyan mint egy tizenéves.
Korházakban használják az orvosok ember!
Nem beszélve arról hogy nem két napig kell használni ha valami gond van.
8/10 anonim válasza:
A legfontosabb ez a kettő: kék - nyugtat, zöld - fertőtlenít. Én csak ezt a kettőt szoktam használni.
Igazából ha átverés ha nem, akkor is használ. Tökmindegy milyen úton, pont.
9/10 anonim válasza:
Hát nekem egyszerű infralámpán van, amit 3600 forintért vásároltam, és teljesen jó izomgyulladásokra, fejfájásra, arcüregre, náthás betegségekre, hátfájásra, derékfájásra, és még ki tudja mire. A lányaimnak is rendszeresen használom.
10/10 anonim válasza:
26F! Szerinted a Gera miért használja? Úgy tudom Istenben hisz.
Sajnos nincs varázsereje, de sokszor úgy tűnik!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!